Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt lejeboliger (http://www.boligdebatten.dk/generelt-lejeboliger/)
-   -   kontrakt problem (http://www.boligdebatten.dk/generelt-lejeboliger/7815-kontrakt-problem.html)

hoddiphoto 3rd November 2009 02:19 PM

kontrakt problem
 
Hej

Jeg har lige underskrevet en kontrakt til en leje lejlighed, men jeg har 2 for det første var kontrakten ikke er skrevet af en advokat, men med en pen og alt var korrekt, om kontrakten, og jeg fik min kopi af det, men det føles stadig underligt at underskrive en kontrakt sådan, er det min juridiske ret, hvis de lejer beslutter at forråde mig og stjæle depositum eller sådan noget?
Det jeg bad ham om at udfylde boligstotte for mig, og han var gal, at han ikke ønsker at underskrive kontrakten, fordi han ikke ønskede regeringen at blive inddraget.
kan du hjælpe mig og fortælle mig er det en god idé at leje med denne fyr, eller skal jeg annullere den "kontrakt" og finde en anden lejlighed?

Med venlig hilsen


jokumsen 3rd November 2009 07:34 PM

En kontrakt kan jo være helt fin uden at være skrevet af en advokat.

Du skal være opmærksom på at der godt kan stå noget i kontrakten som slet ikke gælder, men så vil det oftest være til din fordel.

Hvis lejligheden koster mere end f.eks. ca 3300 kr/mdr for 50 m2 er huslejen med nogen sandsynlighed for høj i forhold til det lovlige, og du vil kunne få den nedsat.

Pas altid på med depositum, du kan hurtigt få problemer med at få det tilbage.

Du kan jo altid melde dig ind i llo.dk og få hjælp.

Skynd dig hurtigts muligt at melde dig ind i en eller flere boligforeninger Boligforeningen 3B er en af de bedste, men der er mange andre. AAB - Forside og Søg lejebolig | ledig bolig | udlejning | boligselskab - Lejerbo i lejerbo skal du betale hvert år, i de andre kun en gang.

Mvh


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 12:41 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.