Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #11 (permalink)  
Gammel 26th May 2010, 10:25 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2007
Indlæg: 384
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af optionen Se indlæg
Hvis I overvejer at vælge mellem eurodan og Interbyg kan jeg kun sige at Interbyg (Huscompagniet) aldrig har haft en retssag i forbindelse med klager fra kunder. De udbedre altid alt (hvad der er rimeligt) som kunden kræver. Eurodan derimod har haft en række sager, hvilket er utroligt opslidende for en huskøber.

Mvh,
Omvendt kan man også sige at Eurodan har mere erfaring i forhold til Interbyg. Så det er vel meget logisk at det er sådan når vi taler retsager

Personligt ville jeg turde vælge dem begge og i øvrigt alle de store kendte derimod ville jeg holde mig fra de små og de der kan bryste sig af flere konkurser

Sidst redigeret af hyttmann : 26th May 2010 kl. 10:30 AM.
Besvar med citat
  #12 (permalink)  
Gammel 26th May 2010, 11:16 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2008
Indlæg: 2,947
Standard

Alfa og Omega er først at betale når man er flyttet ind
Besvar med citat
  #13 (permalink)  
Gammel 23rd February 2011, 10:45 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Feb 2011
Indlæg: 2
Standard

Vi har fået opført et nyt hus af Interbyg Fyn, nu Huscompagniet i 2009 i Faaborg..

Selve købet af huset og rådgivningen omkring dette var god.
Prisen på HTH elementerne som er sat af i projektet holder dog slet ikke, hvis man vil have noget der ikke ligner et discount køkken/bad. Budgettet ,for hele projektetder ,blev lagt holdt også langt hen af vejen. Stor ros til Lars Østergaard.

Byggeriet gik rigtigt godt og tiderne blev overholdt hele vejen igennem.
Vi var dog fra starten blevet lovet en nøgle til huset, så vi kunne følge byggeriet når vi kom hjem fra arbejde, men vi fik ikke lov til at få en og kunne kun følge projektet når der var håndværker i huset, hvilket var træls. Det kunne også være svært at få fat i byggelederen, men han var hængt op på mange byggerier, så han var undskyldt. Jon Svendsen er en god mand at have til at stå for byggeriet

Da huset stod færdigt og vi skulle gennemgå fejl og mangler, blev alt srevet ned og de lovede at komme og udbedre det. Så vi betalte for huset og fik nøglen. Vi skulle nok have holdt nogle penge tilbage til fejl og mangler blev udbedret, for da huset var betalt, gik det meget langsomt med at få lavet fejlene.

Vi fik lavet 1 års gennemgang, hvor vi fandt forskellige ting som skulle udbedres + de ting de endnu ikke havde lavet fra overtagelsen af.
Vi fandt bla et vægelement der var revnet , undertag der var slået huller i, mange malerfejl som først blev set nogle uger efter overtagelsen, lofter der hang ned og ikke sad fast.

Vi fik udbedret nogle af tingene, men ikke alle. Nogle af udbedrelserne var ikke lavet tilfredsstillende
Vi klagede over det og sagde vi ikke var tilfredse og blev kastet rundt imellem deres håndværkere og en flytten rundt på skyldsspørgsmålet... om at det var tømmeren der ikke vendte tilbage og at de nok skulle prøve at kontakte ham igen, men uden resultat over for mig. Så jeg har nok prøvet at klage min sag 20- 30 gange og får bare en sang fra de varme lande hver gang. Jeg skrev tilsidst til direktøren Søren Haugaard, som lovede at tage hånd om det. Det resulterede i et par mails om at de ville gøre noget ved det inden for den næste uge, men intet er sket og jeg har intet hørt fra den tekniske chef Karsten Jakobsen, service manden, direktøren eller nogen anden efterfølgende. Jeg har skrevet igen, men får ikke noget svar.

Det er en skam at et byggeprojekt som er gået godt under hele projektet og alt har været tilfredsstillende og som har givet mig et positivt indtryk af Huscompagniet, skal ødelægges af sådan en dårlig service efter man har betalt. De fejl og mangler jeg har, er ikke de dyreste ting at udbedre selv hvis jeg bliver nødt til det, men tænk sig hvis der havde været noget mere alvorligt galt.... hvordan havde det så ikke været at skulle få det udbedret.... det tør jeg ikke tænke på.

Min erfaring siger mig at man skal holde penge tilbage til alt er udbedret og vil de Huscompagniet ikke det, så lad hellere være med at bygge ved dem, hvis nu uheldet skulle være ude. Så skal man lige som jeg til advokat osv. for at få rettet fejlene.

Stram op Huscompagniet, på jeres eftersalgservice.
Besvar med citat
  #14 (permalink)  
Gammel 24th February 2011, 11:16 AM
Member
 
Registreringsdato: Feb 2011
Indlæg: 37
Standard

Hej, jeg har bygget med Lasse Larsen Byggefirma. De er ikke de billigste på listeprisen tilgengæld holdt deres listepris pånær et tilvalg af en carport som ikke var med i deres Lifestyle 178 kvm vinkelhus.
Mine gode råd i forbindelse med husbygning er at få ALLE materialevalg med i kontrakten. Det er især køkken og bad samt gulve der har det med at løbe op, men også valget af en dyr mursten eller lignende kan koste kassen. Husk også at stikledninger og lignende samt evt. ekstra fundering kan koste. Bed først om materialemøde og køkken/bad tilbud når du er sikker på at du har fundet det rigtige hus med den rigtige grundplan! Men det skal afholdes inden kontrakten underskrives!!!

Bygger man med et anerkendt firma og besidder en god Gør-det-selv viden kan man sagtens selv være tilsynsførende, men det kræver daglige besøg og viljen til at spørge hvis der er det mindste der ser underligt ud!

Jeg har været meget tilfreds med Lasse Larsen som villigt har udleveret nøgle til pladsen og svarret på alle spørgsmål jeg har haft undervejs.
Samtidig har jeg kigget de anvendte håndværksmæssige metoder efter i sømmende da jeg har både murrer, tømrer og elektrikker i familien og de siger samstemmende at huset er lavet med gode solide løsninger (og ikke altid de billigste!).
Vi havde en gennemgang 14 dage inden indflytning/overtagelse hvor alle påpegede mangler (mest malerarbejde (storte håndværker fingre), en skramme på en køkkensokkel og to manglende brusevinger (leverandørsvigt)) blev udbedret inden indflytning. Jeg har efter indflytning konstateret en skade på et vindue, som selvom den var af kosmetisk karakter blev udbedret prompte. Derudover tog det max 14 dage at få skiftet en silikonefuge ved badekaret som var ved at slippe.
Tilbage står et nyt hus fejlfrit efter 2 måneder og en meget behagelig byggeproces med et firma som jeg nærrer 100% tillid til.

Lasse Larsen kan bestemt anbefales!
Besvar med citat
  #15 (permalink)  
Gammel 24th February 2011, 04:58 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2009
Indlæg: 5,136
Standard

Som østjyde af fødsel og opvækst kan jeg også godt huske Lasse Larsens gode omdømme i århusområdet og Østjylland (efter sigende er/var et Lasse Larsen-hus noget, de lokale ejendomsmæglere anfører som en særlig kvalitet) - og nu bygger de tilsyneladende også på Sjælland via deres kontor i Værløse.

Af nysgerrighed gik jeg lige ind på hjemmesiden og selvom husene rigtignok er lidt dyrere end Huscompagniet og Nyhuse/Eurodans kampagnetilbud, så indeholder netop LifeStyle-serien som standard til gengæld stort set alle de tilvalg, de fleste åbenbart gerne vil have (og betaler mere for); trægulve i værelser og stue, gipslofter, zinktagrender, genindvindingsanlæg, visse andre byggeomkostninger etc.

boligindretning | gårdhavehuse | længehuse | vinkelhuse - Lasse Larsen Byggefirma A/S
Prisliste - Lasse Larsen Byggefirma A/S
Se vor materialebeskrivelse af de arkitekttegnede huse - Lasse Larsen Byggefirma A/S

- jeg har hverken familiær eller forretningsmæssig forbindelse til dem, har heller ikke prøvet at bygge (og kan ikke lide deres arkitektoniske udtryk), men hvem ved, om de i virkeligheden reelt er billigere end nogle af de andre "kampagnetilbud" for de bygherrer, der gerne vil have et typisk 2011-typehus.

I alle tilfælde hører Lasse Larsen sammen med Eurodan til landets ældste endnu eksisterende typehusfirmaer (de startede i hhv. 1975 og 1978) og jeg har endnu til gode at finde dårlige erfaringer med førstnævnte - who knows..
Besvar med citat
  #16 (permalink)  
Gammel 24th February 2011, 05:18 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2009
Lokation: Du får et gæt -:)
Indlæg: 6,630
Standard

I forlængelse heraf er det min bedste overbevisning, at når man skal vælge typehusfirma, skal man finde de firmaer på skalaen hvor der er bedst match imellem ens krav og hvad der er indeholdt i standard materialelisten på serien. Det er jeg overbevist om vil give den laveste m2 pris for den standard og det specifikke hus man ønsker. At gå til lavprissegmentet og så opgradere huset voldsomt med mange tilvalg er jeg overbevist om ender med en dyrere løsning end hvis man havde fundet matchet fra starten af.

Derudover er der en meget væsentlig gevinst ift byggeprocessen og kvaliteten at holde sig til den standard som håndværkerne i firmaet er vant til at udføre.
Besvar med citat
  #17 (permalink)  
Gammel 21st December 2011, 09:21 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Feb 2011
Indlæg: 2
Standard

Efter dette indlæg har jeg oplevet en forbering i Huscompagniet håndtering af vores fejl og mangler. De har nu rettet alle fejlene, efter 2 år.
Besvar med citat
  #18 (permalink)  
Gammel 21st December 2011, 09:57 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 2,445
Standard

Fedt du kommer en opfølgning
Besvar med citat
  #19 (permalink)  
Gammel 22nd December 2011, 04:24 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2008
Indlæg: 794
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af optionen Se indlæg
Hvis I overvejer at vælge mellem eurodan og Interbyg kan jeg kun sige at Interbyg (Huscompagniet) aldrig har haft en retssag i forbindelse med klager fra kunder. De udbedre altid alt (hvad der er rimeligt) som kunden kræver. Eurodan derimod har haft en række sager, hvilket er utroligt opslidende for en huskøber.

Mvh,
Ja, jeg vil klart tage EurodanHuse! Jeg er ikke sikker på det du sige rmed retssager vedr. Interbyg er rigtigt - langt fra endda. EurodanHuse som ældste typehusfirma har med sikkerhed ikke lukket et selskab under sig siden virksomhedens start for mange år siden. Jeg har ret stor erfaring med dette firma og har været tilfreds.
Besvar med citat
  #20 (permalink)  
Gammel 22nd December 2011, 05:49 PM
Moderator
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 6,309
Standard

JD 123 - har eurodan ikke lukket nogen af sine produktionsselskaber og skiftet cvr nr. et utal af gange de sidste 30 år ???
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Andelsbolig - førstegangskøber - hvad skal man være opmærksom på? thomzu Generelt 4 29th March 2010 10:18 AM
En god deal - men hvad skal jeg være opmærksom på? benfica Generelt 13 24th August 2009 12:35 PM
Hvad skal prisen være ? caspers Generelt 4 12th January 2009 05:00 PM
Hjælp til bud - Hvad skal prisen være? Larsen2000 Generelt 6 21st August 2008 12:43 PM
Hvad skal priserne være grunj Generelt 5 14th August 2008 06:07 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 12:54 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.