Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Nyt tiltag fra Boliga på Facebook (http://www.boligdebatten.dk/generelt/10395-nyt-tiltag-fra-boliga-pa-facebook.html)

Tim 27th May 2010 09:13 AM

Nyt tiltag fra Boliga på Facebook
 
Kære Brugere og sælgere

Vi er i dag gået i luften med en ny app på facebook. I kan læse mere om det her, og bruge det hvis i finder det interessant.

Få Vennernes hjælp til at sælge din bolig

Er dine venner rigtige venner?
Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, så kan du sikkert få dem til at reklamere for din bolig på Facebook.
Med Boligas nye Facebook-applikation 'Real Estate Friends' kan du nemlig bruge dit netværk til at skabe opmærksomhed om dit boligsalg eller din boligudlejning, og det koster dig ikke en øre.

Du skal blot indtaste nogle få oplysninger, uploade et billede af dit hus eller din lejlighed og derefter få din omgangskreds til at tilføje et faneblad på deres profiler. Dermed gør de din bolig synlig over for deres netværk af venner, gamle skolekammerater og kolleger, som måske er interesserede i at købe eller leje din villa eller lejlighed.
God mulighed for markedsføring Boliga-direktør Ricco Zuschlag forklarer, at man med det nye værktøj kan nå tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med.
- Vi mener, at det vil gavne boligsælgerne og boligudlejerne, at man nu kan blande de sociale medier ind i markedsføringen af boligen på nettet. Facebook har utroligt mange brugere i hele verden og ikke mindst i Danmark, så her har man en rigtig god mulighed for at få skabt opmærksomhed om sin bolig over for et nyt publikum. Det kunne jo være, at man har en ven, som har en ven, der kunne være interesseret i at købe eller leje, siger Ricco Zuschlag.
Udover netværksdelen kan man løbende følge med i statistik om boligen, blandt andet hvor mange Facebook-brugere, der klikker på annoncen, og ikke mindst hvilke af vennerne, der sender flest kliks videre.
Der findes både en dansk og en engelsk version af applikationen.

Real Estate Friends på Facebook

Mvh Tim

landert 27th May 2010 10:48 AM

Citer:

Oprindeligt indsendt af Tim (Indlæg 169679)
Kære Brugere og sælgere

[...]


God mulighed for markedsføring Boliga-direktør Ricco Zuschlag forklarer, at man med det nye værktøj kan nå tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med.
- Vi mener, at det vil gavne boligsælgerne og boligudlejerne, at man nu kan blande de sociale medier ind i markedsføringen af boligen på nettet.

[...]

Mvh Tim

Som bekendt har Facebook (og nok også andre såkaldt 'sociale medier') haft lidt svært ved at respektere brugernes interesser & integritet - brugere, som konkret egen medie-adfærd og de bagvedliggende omstændigheder måske heller ikke altid har givet mulighed for at fremstå i et flatterende lys. Det har også dér vist sig vigtigt at kunne skelne mellem "venner", "venners venner" og Rigtige Venner.

Det er altså disse mere eller mindre velgennemtænkte & ditto intelligente og ustabile tilfældighedsnetværk af "tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med", der kunne være "interesserede i at købe eller leje din villa eller lejlighed" ...

Uden kommentarer i øvrigt - det er vist klart nok, hvad jeg mener om dette udspil rettet mod tvivlsomme/useriøse medier med åbenbare interessekonflikter og risiko for udnyttelse af svage deltagere - fremhæver jeg fra ovenstående citat, at Boligas initiativ forventes at "gavne boligsælgerne og boligudlejerne".


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 07:15 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.