Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 27th May 2010, 09:13 AM
Tim Tim er offline
Admin
 
Registreringsdato: Mar 2008
Indlæg: 43
Standard Nyt tiltag fra Boliga på Facebook

Kære Brugere og sælgere

Vi er i dag gået i luften med en ny app på facebook. I kan læse mere om det her, og bruge det hvis i finder det interessant.

Få Vennernes hjælp til at sælge din bolig

Er dine venner rigtige venner?
Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, så kan du sikkert få dem til at reklamere for din bolig på Facebook.
Med Boligas nye Facebook-applikation 'Real Estate Friends' kan du nemlig bruge dit netværk til at skabe opmærksomhed om dit boligsalg eller din boligudlejning, og det koster dig ikke en øre.

Du skal blot indtaste nogle få oplysninger, uploade et billede af dit hus eller din lejlighed og derefter få din omgangskreds til at tilføje et faneblad på deres profiler. Dermed gør de din bolig synlig over for deres netværk af venner, gamle skolekammerater og kolleger, som måske er interesserede i at købe eller leje din villa eller lejlighed.
God mulighed for markedsføring Boliga-direktør Ricco Zuschlag forklarer, at man med det nye værktøj kan nå tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med.
- Vi mener, at det vil gavne boligsælgerne og boligudlejerne, at man nu kan blande de sociale medier ind i markedsføringen af boligen på nettet. Facebook har utroligt mange brugere i hele verden og ikke mindst i Danmark, så her har man en rigtig god mulighed for at få skabt opmærksomhed om sin bolig over for et nyt publikum. Det kunne jo være, at man har en ven, som har en ven, der kunne være interesseret i at købe eller leje, siger Ricco Zuschlag.
Udover netværksdelen kan man løbende følge med i statistik om boligen, blandt andet hvor mange Facebook-brugere, der klikker på annoncen, og ikke mindst hvilke af vennerne, der sender flest kliks videre.
Der findes både en dansk og en engelsk version af applikationen.

Real Estate Friends på Facebook

Mvh Tim
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 27th May 2010, 10:48 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2010
Indlæg: 264
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Tim Se indlæg
Kære Brugere og sælgere

[...]


God mulighed for markedsføring Boliga-direktør Ricco Zuschlag forklarer, at man med det nye værktøj kan nå tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med.
- Vi mener, at det vil gavne boligsælgerne og boligudlejerne, at man nu kan blande de sociale medier ind i markedsføringen af boligen på nettet.

[...]

Mvh Tim
Som bekendt har Facebook (og nok også andre såkaldt 'sociale medier') haft lidt svært ved at respektere brugernes interesser & integritet - brugere, som konkret egen medie-adfærd og de bagvedliggende omstændigheder måske heller ikke altid har givet mulighed for at fremstå i et flatterende lys. Det har også dér vist sig vigtigt at kunne skelne mellem "venner", "venners venner" og Rigtige Venner.

Det er altså disse mere eller mindre velgennemtænkte & ditto intelligente og ustabile tilfældighedsnetværk af "tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med", der kunne være "interesserede i at købe eller leje din villa eller lejlighed" ...

Uden kommentarer i øvrigt - det er vist klart nok, hvad jeg mener om dette udspil rettet mod tvivlsomme/useriøse medier med åbenbare interessekonflikter og risiko for udnyttelse af svage deltagere - fremhæver jeg fra ovenstående citat, at Boligas initiativ forventes at "gavne boligsælgerne og boligudlejerne".
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Nyt tiltag på Boliga: sælg din bolig selv for 3000,- peter777 Generelt 15 11th November 2010 09:32 PM
Er det så negativt IKKE at være på Facebook? huspålandet Off-topic 19 23rd January 2010 12:56 PM
Nyt tiltag på boliga.dk hvad synes i om det? Admin Generelt 41 26th September 2009 02:33 PM
EU prøvevalg på Facebook runex2 Off-topic 0 28th May 2009 01:33 PM
Nye tiltag? ondemand Generelt 0 26th September 2008 08:44 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 07:28 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.