Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Boligas "Skøde og køberrådgivning" - nogen erfaringer? (http://www.boligdebatten.dk/generelt/11714-boligas-skode-og-koberradgivning-nogen-erfaringer.html)

fam_bang 21st September 2010 03:37 PM

Boligas "Skøde og køberrådgivning" - nogen erfaringer?
 
Hej alle,

Min kone og Jeg har fundet et halvgammelt hus som virker interessant, men da ingen af os er erfarne boligkøbere er vi bange for at købe noget gammel skrammel vil vi gerne have lidt hjælp til at gå huset igennem i sømmene inden vi byder. Jeg skrev og bad om gode råd forleden dag, og fik en masse tips i tråden her: http://www.boligdebatten.dk/generelt...ernativer.html

Nu er jeg imidlertid faldet over Boligas total-tilbud på Skøde og Køberrådgivning, og umiddelbart ser det jo rigtig lovende ud, at de vil tage sig af rub og stub hvad angår rådgivning (både byggeteknisk og juridisk), samt forhandling og skødeskrivning til kun 6700,- på "no cure, no pay"-basis! (http://www.boliga.dk/skoede/?csref=boliga_menu)

Jeg ville derfor høre, om der er nogen der har nogen erfaringer med dem; er det et tilbud man kan bruge til noget, hvor dybt stikker deres ekspertise og indsats, og kan deres vurdering af tilstandsrapport etc. måle sig med eksempelvis Bolius (http://www.bolius.dk/raadgivning/kob-af-bolig/) og 'Danske Byggesagkyndige' (http://www.danske-bygningssagkyndige...erraadgivning/)

Endnu en gang mange tak på forhånd

Vh
Rasmus

Tim 22nd September 2010 08:43 AM

"Skøde og køberrådgivning"
 
Kære fam_bang

Du skal være meget velkommen til at ringe til mig, så skal jeg gerne forklare dig om produktet, i og med det er mig der har lavet det.

Du kan fange mig på 29882000

Mvh.

Tim

JungleJim 22nd September 2010 08:49 AM

Jeg anvender i øjeblikket Advokatfirmaet Lerche Navas i forbindelse med at jeg forhåbentlig skal købe hus.
Der var ikke nogen byggeteknisk gennemgang med i pakken; men en yderst professionel gennemgang af alle papirer inden for meget få dage efter modtagelsen, og gode råd til hvordan vi kom videre.

Men de henviste 'bare' til Bolius vedr. byggeteknisk gennemgang - så den må vi selv bekoste udover advokatsalæret.

konrad 22nd September 2010 10:20 AM

Vi bruger Adlex boligadvokater nu her i forbindelse med vores boligkøb og er meget tilfredse

Snigel 22nd September 2010 12:32 PM

Tilbudet er hos Lerche Navas. Jeg har valgt det til min bolighandel, og indtil videre går det planmæssigt. Jeg tror ikke han laver andet end den slags sager, så erfaringen er der ikke noget at sætte på. Man kan måske have en lille bekymring om om der med så mange sager i systemet bliver gået lidt let hen over det, men indtil videre ingen problemer.

fam_bang 22nd September 2010 04:37 PM

Tak for Jeres mange svar. Nu hvor jeg nærlæser opslaget igen kan jeg godt se, at der ikke står så meget om vurdering af tilstandsrapport og den slags (der er nævnt lidt under "Læs mere om Køberrådgivning"). Det giver jo også meget god mening at man klarer den slags Bolius eller de andre der har den slags som speciale.

Vh
Rasmus

ziphnor 22nd September 2010 08:06 PM

Vi har også brugt Lerche Navas (via boliga) og er ganske tilfredse med processen. Det er meget tydeligt at de har masser af erfaring, og jeg var glad for at kunne bruge dem til prisforhandlingen. Dermed ikke sagt at vi overlod det helt til advokaten, vi fodrede ham bare med argumenter som han så helt koldt (og uden at afsløre hvor meget vi gerne ville købe) kunne bruge overfor mægleren. Det er nu ret at have sin egen professionelle "løgner" til at udveklse bullshit med mægleren.

Jeg havde egentlig været bekymret for at advokaten ville være modvillig i forhold til at forhandle hårdt om prisen (siden det er fastpris og endda ingenting hvis salget ikke går igennem), men sådan var det slet ikke.

Det er dog også tydeligt at de har ret travlt, de har rigtig mange kunder via boliga.dk.

Vi blev henvist til en konkret byggesagkyndig som var ganske billigt (3500kr inkl. moms sålænge der ikke skulle skrives en skriftlig rapport) og (virkede ihvertfald) rigtig dygtig.


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 12:45 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.