Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Andelsbolig - VVS problem (http://www.boligdebatten.dk/generelt/1231-andelsbolig-vvs-problem.html)

bib 23rd January 2008 12:08 PM

Andelsbolig - VVS problem
 
Hej

Jeg har haft et problem med mit badeværelsesafløb og efter længere fejlsøgning, skal der skiftes en faldstamme. Jeg bor øverst oppe og den skal så vidt jeg ved skiftes hele vejen ned. Vi kan ikke komme i kontakt med underboen trods flere henvendelser (af flere folk). Der er selvfølgelig kontakt med vicevært osv. Jeg har haft problemet i et par måneder efterhånden og har også en mistanke til at vandet er forurenet i bruseren (lang historie).

Mine spørgsmål er så hvad man gør i den situation? Jeg har egenligt ikke kunne bo oppe i lejligheden og der er ingen udsigt til at problemet bliver lavet lige foreløbig.

Hvem skal man desuden kontakte for at få vandet tjekket?

Det er ikke en jagt efter kompensation eller lign. Men jeg kunne godt tænke mig at høre hvad der skal gøres for, at det bliver lavet.

Mvh.

Konsulenten 23rd January 2008 12:19 PM

Hvis vandet i bruseren er forurenet, så er det vel også alle vandhaner ?

men forurenet ?, er det ikke bare beskidt ? har du spurgt din vvs mand ?

Men andelsbolig ?, der må da være en sædvane/aftale omkring hvem der betaler hvad i en sådan ejendom, og virker lidt specielt at du ikke kan kontakte/finde underboen ? Andeslboligforeningen må da gå i aktion, hvad siger bestyrelsen ?

Lidt umuligt at rådgive på dette sted, du må have en "klog" mand ud og se på ejendommen, og tag den derfra.

Stampe 23rd January 2008 03:42 PM

Hvis du og viceværten har konstateret at der er et problem så må der fagfolk til: altså VVS folk.

Så jeg ville (evt via/sammen med viceværten) gå til bestyrelsen og melde problemet og så tage den derfra. Hvis der er et problem skal det fixes, spørgsmålet er så hvem der skal betale og hvor meget der skal laves. Det må fagfolk vurdere.

Kan I ikke få fat på underboen - så hyr en låsesmed. Der gør vi i min forening.

bib 24th January 2008 02:32 PM

Konsulenten:
Nej, tror kun det er i bruseren, da toilettet får "friskt" vand derfra. Der løber 2 rør op fra gulvet i badet som går op til blandingsbatteriet. Der går så en slange fra det kolde rør til toilettet. Toilettet kan så finde på at "boble" (kan ikke forklare det bedre) og sige underlige lyde når man f.eks er i bad. Så tænkte jeg på at tilbageslaget evt. går helt ind i røret til bruseren.

Grunden til at jeg tror det er forurenet er pga. jeg har haft det skidt i lidt over en uge og har fået udslæt efter bad.

Jeg har ikke haft fat i vvs manden ang. jeg tror det er forurenet, da mistanken først er kommet i for gårs.

Ang. andelsboligen er formanden gået i aktion ved blandt andet at sende brev og prøvet så vidt mulig at kontakte ham. Men vedkommende er ikke hjemme/svarer ikke.

Er det VVSeren der skal teste vandet? Jeg er nemlig ikke sikker på at det er noget de gør.

Stampe:
VVSeren er igang, men kan ikke komme videre pga. underboen ikke kan kontaktes.

Bestyrelsen/formanden er klar over problemet.

Det er andelsforeningen der skal betale det hele, heldigvis.

Er det lovligt at gå ind i hans lejlighed vha. en låsesmed? For jeg har da tænkt på det, men vil ikke rode mig ud i noget, da jeg ikke har boet der særlig længe.

På forhånd tak.

Mvh.

Stampe 24th January 2008 04:38 PM

Gå via bestyrelsen mht underboen og få dem til at få fat i en låsesmed.

Ulovligt - tja - hva' hvis der nu sprang et vandrør eller sev gas ud hos ham. Skulle man så også bare vente på det passede ham?

fidus 24th January 2008 10:52 PM

Jeg vil bare gerne takke for en god andelshistorie. Held og lykke, ogsaa til dem der gerne vil ind eller er ved at koebe en andel. Det er bare ren bernanke.

Stampe 25th January 2008 08:32 AM

Citer:

Oprindeligt indsendt af fidus (Indlæg 19725)
Jeg vil bare gerne takke for en god andelshistorie. Held og lykke, ogsaa til dem der gerne vil ind eller er ved at koebe en andel. Det er bare ren bernanke.

Ærlig talt :mad: Der er en enkelt/simpelt problem der sagtens kan løses og på den baggrund konkluderer du at andelsboliger er urbugelige. Tak for dagens tåbelige indlæg. Som om det er lykken med en ejerbolig hvor du ikke selv kan bestemme farven forbi ejerforeningen diktatorisk har besluttet hvad den skal være.

fidus 25th January 2008 08:52 AM

Naa naa, de var bare for sjov! Men jeg synes jeg an maerke at irritationen sidder lidt loest hos de kaere andelshavere...;)


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 03:16 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.