Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Etværelses "kosteskab" solgt for 2 mio. (http://www.boligdebatten.dk/generelt/15720-etvaerelses-kosteskab-solgt-2-mio.html)

Stampe 18th October 2011 05:43 PM

Etværelses "kosteskab" solgt for 2 mio.
 
Godt nok i Oslo men alligevel: link

Citat fra mægleren til sidst i artiklen giver mig en deja-vu følelse :D

spinoza 18th October 2011 06:06 PM

Ja, filmen må knække deroppe også på et tidspunkt. At de har kunnet holde den kørende lidt længere, skyldes nok alle de oliepenge, der er i omløb. Læg dertil det høje lønniveau (så nybyg er dyrt) samt en aversion mod at udvide byen ud i den omsluttende "marka".

På den anden side tæller, at så stor er Oslo nu heller ikke -- indbyggertallet ligger et eller andet sted mellem Århus og København. Og at man ikke udvider byen nordpå er en rent politisk beslutning. Der er ikke mangel på egnede områder.

Vi besøgte i sommers nogle venner, der netop havde købt hus. Heldigvis tilstrækkeligt langt fra Oslo til, at de ikke skal vende hver en krone, selv om det stadig var dyrere end et tilsvarende i Danmark. De havde sparet sammen i nogle år, mens priserne løb fra opsparingen. Deres holdning nu var lidt i retning af en resignation over de dyre boliger omkring hovedstaden og en opgivenhed overfor, om priserne ville komme ned igen. Så de slog til. Hyggeligt lille hus, i øvrigt.

Og ja, det var lidt deja vu. Sådan var vi vel mange i Danmark, der havde det omkring 2006-2007. I hvert fald i vores svageste øjeblikke.


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 03:23 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.