Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   18 årig søger lejlighed i København (http://www.boligdebatten.dk/generelt/16976-18-arig-soger-lejlighed-i-kobenhavn.html)

gorme 20th March 2012 01:00 AM

18 årig søger lejlighed i København
 
Hej

Jeg er 18 år og bliver 19 til Maj. Jeg søger en lejlighed i København . Helst 2 værelses, men lider lidt under det med min alder, som folk bliver skræmt af . Min alder gør , at folk mener man er en usikker betaler og man er bange for, at man ikke er særlig ansvarlig.

Jeg arbejder til daglig på fuldtid og leder efter en 2. værelses , som koster 6.500-7.000 kr max i måneden, men meget gerne billigere selvfølgelig. Har søgt på boligportalen , hvor jeg er afvist 103 gange siden 22. feb + jeg har søgt på boligbasen, hvor jeg heller ikke har fundet noget desværre.

Jeg vil beskrive mig selv, som moden, ansvarsbevidst , stille og rolig type uden det store opmærksomhedsbehov . Jeg er nem og snakke med. Jeg går i byen 1-2 gange i måneden med vennerne og hygger mig .

Jeg har en kæreste på 20 år, som også vil være tilstede i lejligheden det meste af tiden , men ikke fast.

Jeg er ikke ryger og har ingen dyr.

Jeg elsker at holde formen vedlige i form af fodbold og motionscenter.

Hvis der er nogen der kender nogen eller måske endnu bedre er udlejer eller har nogle gode tips og tricks, så skal du være velkommen til, at skrive . Det ville jeg side stor pris på.

Mvh

Anders

Crumar 20th March 2012 01:07 AM

Hej Anders,

eftersom du arbejder på fuld tid, er der relativt gode muligheder for at få en almen lejebolig via det, der hedder "fleksibel udlejning". Det betyder, at man får et ordentligt skub fremad i køen og at ventetiden derfor er noget kortere, end mange tror den er i Københavns almene boligorganisationer. Således kan du komme helt udenom boligportalen og andre lignende hjemmesider.

Som oftest er den letteste boligtype at få en 3v i et af Kbhs mange 1980erbyggerier - de koster som oftest i omegnen af 6000 kr plus forbrug. Der er selvfølgelig også muligheder for mindre lejligheder i enkelte afdelinger, men det er udfra min erfaring som regel 3ere, folk får tilbudt først (her taler vi 3-6-9 måneder, såfremt man ikke er aaalt for kræsen). Hvis du synes, disse er for dyre, er der selvfølgelig mulighed for, at du kan dele den med en anden.

Prøv at kigge lidt rundt på hjemmesidens arkiver (og lejeboligdebatten lidt længere nede på oversigten over fora); jeg har skrevet om emnet adskillige gange og du vil sikkert kunne finde forskellige anbefalinger alt efter, hvor man helst vil bo, hvor stor en lejlighed/hvor lang ventetid/etc


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 01:10 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.