Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 11th February 2013, 08:01 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Feb 2013
Indlæg: 2
Standard Råd til videre forløb ifm. køb af landejendom søges

Hej,

Vi har kig på en landejendom i prislejet 4-5 mio. kr. Vi skal ud og se det for anden gang, hvor vi tager min kærestes forældre med for at få to sæt ekstra øjne på boligen. Umiddelbart er vi positivt stemte overfor ejendommen.

Huset er velholdt, men har alligevel en alder (fra 1914), hvor vi ikke kunne finde på at købe det uden at en bygningssagkyndig har gået det igennem.

Såfremt vi stadigvæk er positivt stemte overfor det, efter at have set det anden gang, hvordan ville I så gribe det videre forløb an?

Bør vi få fat i en advokat, inden vi foretager os yderligere?

Skal vi prøve, om vi kan få sælger til at betale for at en bygningssagkyndig går ejendommen igennem? I udgangspunktet tænker jeg, at det er en udgift sælger må afholde, men er det i det hele taget en rigtig antagelse?

Burde vi i stedet komme med et bud på ejendommen med et advokatforbehold, og så må gennemgang af boligen komme senere? Er det til at forhandle et ekstra afslag på plads senere i forløbet, hvis der skulle vise sig at være nogle mangler, som vi ikke lige vidste af før gennemgangen?

Hvordan ville I gribe det videre forløb an?

På forhånd tak!

/Mads
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 11th February 2013, 09:09 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2011
Indlæg: 3,597
Standard

Først og fremmest skal i sætte jer grundigt ind i hvad det vil sige at eje en landbrugsejendom. Jeg kender ikke alle reglerne, men der er både ulemper og fordele.

Fordelene er klare og omfatter bla. lavere ejendomsskatter og ejendomsværdiskatter. Men der er også regler lige fra at man feks. kun må have 2 hunde, så man ikke bare kan leve en hundekennel, man kan ikke bare drive en hvilken som helst virksomhved derfra og man kan maks. bygge 250 kvm. bolig.

Der er en masse andre regler og det skal den rette person til at fortælle om det og stille jer de rigtige spørgsmål til jeres forventninger. Det er ligegyldigt om det er en advokat eller anden rådgiver.

Jeg ville tage det efter salamimetoden. Indgå aftale om pris og vilkår i det hele taget. Få en dygtig byggesagkyndig ud og er der fejl sælger ikke har oplyst skal prisen tilsvarende ned. Sælger oplyses om det og så kan han jo bare tone rent flag. Oven i nedslaget kan man så lige trykke prisen måske 25 - 50.000 kr. det er op til ens samvittighed. Jeg ville aldrig selv gøre det sidste, men jeg ved at mange ikke holder sig tilbage.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Hjælp til forløb omkring bolig - vi føler os lidt snydt! JHostrup Generelt 22 23rd April 2012 07:25 PM
Bud på landejendom bokj Generelt 4 8th February 2012 07:55 PM
Politisk forløb for Afghanistan? Vymer Politik 0 19th October 2010 08:25 AM
Mystisk forløb betinabak Generelt 32 22nd February 2010 07:50 PM
Vurdering af landejendom ved Roskilde købsælgkøbsælgkøbsælg Generelt 4 2nd June 2009 08:04 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 05:40 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.