Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Minimere forsikringsomkostninger (http://www.boligdebatten.dk/generelt/29813-minimere-forsikringsomkostninger.html)

Huskigger123 4th January 2019 12:36 PM

Minimere forsikringsomkostninger
 
Hejsa,

Jeg havde en lærerig “diskussion” med en kammerat omkring forsikringer og omkostninger ved dette pr år. Vi har hus, 2 biler, børne ulykke forsikring, en alm hund og betaler 18800kr årligt i forsikringer. Når man læser ens forsikringer er der både råd, Storm, glas, skjulte rør, vand etc etc etc med..

Er man i bund og grund ikke helt vildt overforsikret hvis man bor i et nyt hus?
Jeg kan ikke huske og kender heller ingen der nogen sinde har brugt deres skjulte rør, vandskade, glas og alt det der ? Tænker brand og Storm må være nok ?

Kan man ikke bare minimere det hele med brand/Storm. Ik mere ? Eller er det for dumt ? Tænker umiddelbart man betaler mange penge for noget som jeg ikke engang kender nogen der nogensinde har brugt ?

Hvad tænker I fht forsikringer og dækninger/priser?

cinis 4th January 2019 01:58 PM

Relevante tanker. Det vil være forskelligt fra person til person, men mit fokus er på kun at forsikre mod noget, der kan blive rigtig dyrt. Jeg har ikke interesse i, at forsikringen skal involveres i livets små bump. Jeg har også relativ høj selvrisiko.

Skjulte rør og stikledninger kan godt blive rigtig dyrt, så det har jeg med. Glas og sanitet, nej tak. Jeg forsikrer f.eks. heller ikke ny elektronik og flybilletter.

fjeppe 4th January 2019 08:47 PM

Men et relevant spørgsmål er vel også hvad byggeskade forsikring dækker?

cinis 7th January 2019 09:23 PM

Citer:

Oprindeligt indsendt af fjeppe (Indlæg 397410)
Men et relevant spørgsmål er vel også hvad byggeskade forsikring dækker?

Mener du den forsikring, der hedder "byggeskadeforsikring", man tegner ved husbyggeri? Den dækker væsentlige byggeskader/fejl, som man ikke kan få udbedret af entreprenøren, f.eks. fordi denne er gået konkurs. Dækningen er lidt hen ad en ejerskifteforsikring, men bruges altså ved nybyggeri.


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 04:43 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.