Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Comfort Huse på Fyn på vej til konkurs? (http://www.boligdebatten.dk/generelt/29923-comfort-huse-pa-fyn-pa-vej-til-konkurs.html)

Nybyggeren_2019 6th February 2019 07:43 AM

Comfort Huse på Fyn på vej til konkurs?
 
Vi er nybyggere og har en grund her på Fyn. Har tidligere været i tæt dialog med Comfort Huse, men pludseligt svarer de ikke mere på tlf opkald, deres Facebook side er fjernet og deres hjemmeside Comforthuse.dk er skrællet ned til nærmest ingenting. Vi har brugt en del tid på dem, så oplever det ret mærkeligt og irriterende.

Vi kender ingen andre, der har arbejdet med Comfort Huse A/S, så gik på Google og fandt ud af, at direktøren Allan Boje er stoppet for et par dage siden https://lasso.dk/firmaer/32283098/ja...mfort-huse-as/ og at hans partner Jan Hollensted har indsat sig selv.

Desværre ser det ud til, at Jan Hollensted har en blakket fortid https://www.anmeld-haandvaerker.dk/e...noer/sisa-2000, så vi tænker at finde et andet byggefirma, selvom det er frusterende at skulle starte forfra med dialog osv.

Måske nogen ved hvad der sker?

Karsten Juhler 6th February 2019 10:48 AM

Uden at have noget kendskab, vil jeg alene ud fra de links du har angivet holde mig langt væk og prise mig lykkelig at jeg kun har været i dialog med det firma og ikke mere.

Nybyggeren_2019 6th February 2019 08:53 PM

Vi tænker også at se os efter nogen, der er lidt mere professionelle. Med de to ejeres blakkede fortid, så holder vi os væk. Vi må da håbe, at dem der har bygget med dem eller som måske allerede er igang, ikke kommer til at stå med håret i postkassen. Deres CVR nummer ser ud til stadig at være aktivt.

Vi kigger videre hos Milton, Eurodan og Huscompagniet. Selvom de arbejder mere i faste rammer og kasser, så er det nok der vi er mest trygge fremfor tydeligvis at spilde en mase tid på tegninger og tilbud fra Comforthuse og de to lykkeriddere af såkaldte direktører Jan Hollensted og Allan Boje.

bigmike 6th February 2019 09:47 PM

Det kommer ikke helt bag på os, hvis de er ved at gå konkurs. Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med dem og kan kun anbefale at gå uden om dem.

Nybyggeren_2019 7th February 2019 09:56 PM

Citer:

Oprindeligt indsendt af bigmike (Indlæg 398533)
Det kommer ikke helt bag på os, hvis de er ved at gå konkurs. Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med dem og kan kun anbefale at gå uden om dem.

De lyttede meget til os, men ham der Jan Hollensted havde godt nok en arrogant bedrevidende håndværkere attitude. Men vi troede alligevel, at de var seriøse.

Er det længe siden I havde dialog med dem?

bigmike 7th February 2019 11:05 PM

Ja det er noget tid siden. Jeg vil gerne uddybe forløbet, men ikke i et offentlig forum. Men jeg ville aldrig bygge med dem.

Proffen 8th February 2019 11:09 AM

På Fyn er der andre seriøse firmaer såsom JJ Hansen, 2planshuse, FBA huse og Menzer og Kristensen. Fint med de store firmaer, men er ønsket et mindre firme der måske levererer mere individuelle løsninger er der muligheder med nogen af dem og der er sikkert andre jeg ikke lige kan komme i tanker om.

Send tegninger og ønsker til måske 2 - 3 firmaer og se hvem der vender tilbage. De kan sagtens tilpasse tegninger så man ikke krænker nogens rettigheder.

Nybyggeren_2019 10th February 2019 01:15 PM

Det var vist godt vi ikke satsede mere på Comfort Huse (tidligere Sisa 2000). Kan se at de er under konkurs på https://cvrapi.dk/virksomhed/dk/comf...se-as/32283098

Det viser kun, at man skal følge sin mavefornemmelse. Vi starter forfra og kontakter byggefirmaer forfra ... suk

Håber ikke nogen herinde har noget i klemme hos dem?


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 08:09 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.