Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 30th August 2019, 06:42 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2013
Indlæg: 131
Standard Integreret overdæk terrasse.

Er der nogen kyndige her der har en ide om hvad en integreret overdækket terrasse med to murede søjler, saddeltag og til kip med zink på enden kan koste ....7 m bred og 3.5 m ud og evt dimensioneres med....
Vi haft et par stykker ude nogen siger limtræ og andre siger de skal med stålspær hvis det skal til kip.
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 30th August 2019, 07:38 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2011
Indlæg: 3,993
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af PiaVP Se indlæg
Er der nogen kyndige her der har en ide om hvad en integreret overdækket terrasse med to murede søjler, saddeltag og til kip med zink på enden kan koste ....7 m bred og 3.5 m ud og evt dimensioneres med....
Vi haft et par stykker ude nogen siger limtræ og andre siger de skal med stålspær hvis det skal til kip.
125.000 rundt regnet
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 30th August 2019, 08:31 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2013
Indlæg: 131
Standard

Godt vi havde fået et tilbud på 132000 og vi havde sendt klart billede af en som egentlig sad på et hus vi byggede ud fra bare undtaget den overdækning den blev sparet væk.
Nu skal du så høre vi skrev den præcis skulle være sådan her til kip og med kun 2 søjler.. at vi ville være træt af 3 søjler. så skriver han i tilbudet at den ikke kan komme helt til kip men at de vil få den så langt så muligt til kip.
Dagen før de skal igang skriver han kl 22 om aftenen at de ikke er sikre på den kan komme så langt til kip som ønsket så den kan blive med tre søjler eller også håbet han det var okay med flad loft. Jeg var rasende og blev max bekymret ... skrev en mail tidlig om morgenen at flad loft var helt uacceptabelt og den skulle til kip og 3 søjler var udelukket. Jeg forsøgte og ringe og afventede håndværkere der skulle være der kl 7 kl 830 var de ik kommet og jeg tog på arb. Jeg skrev en SMS at jeg havde sendt mail. Han svarede på SMS at de ville åbne taget op og se på en sidste mulighed og give besked. Jeg svarede ok til det ... jeg hørte intet om dagen og da jeg kom hjem havde de fræst mursten ud af vores kæmpestore flotte opmurede gavl til limtræsbjælker der i siden du ved. Jeg var i chok sov næsten ik om natten. Håndværkerne kom næste dag og jeg spurgte om de havde styr på det og vi var i chok over situationen og murværket!
De vidste mig hvor højt kip var for dem.... det var ca 6 sten over vores arkitekt tagrender ... jeg var lige ved at gå i chokbølger sagde det er jo næsten flad loft , vi har det man kan skråloft i køkkenalrum ikke engang den hældning fik det - lavere end det. Jeg vidste dem billedet og sagde hvordan har tænkt jer vi skal blive tilfredse med det når det er det her vi vil have....??
Jeg sagde jeg i går havde sagt de ikke skulle gøre noget andet end at kigge på det da de udmeldinger der pludselig kom dagen inden opstart halvdelen været bekymrende og med løsningerne der var AlT vi ikke ville have.
Ku godt se de var stille men forstående de ville kontakte chefen for hvad de gjorde.
De ringede tilbage nogen timer senere og sagde de havde fundet ud af der skulle jernspær til og vi ville få det til deres kostpris og de ekstra timer de skulle bruge på kip ville vi få til kostpris men det ville blive 40000 kr mere.
Nu havde de taget mursten ud og vi føler os som et gidsel nu skal den jo laves. Vi vil gerne have den lavet men seriøst 40000kr mere...
Vi har nu for sjov fået en anden til at kigge på det på billeder af vores hus hvor den skal være og sendt samme billede af den ocerdækning vi ønsker med tekst. Vi skrev så at vi havde fået at vide den nok skulle dimensioneres med jernspær. Han ringede i dag og sagde hvorfor det ikke bare kunne være limtræsbjælker? Han forklarede sig godt sagde han ville lave et tilbud men han gjorde bare sådan jeg blev i tvivl om det ham den anden har skudt os i skoene er noget værre noget... vi er usikre.
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 30th August 2019, 09:16 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2010
Indlæg: 1,084
Standard

Tja, i er vel ikke taget gidsler for de får først pengene når projektet er som i havde aftalt på forhånd? Hvis ikke, så kan i bede dem ændre det tilbage igen da i ikke givet dem lov til at vandalisere huset ifm. tilbuddet.
Besvar med citat
  #5 (permalink)  
Gammel 30th August 2019, 09:26 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2013
Indlæg: 131
Standard

Vi har også sat det på pause pga de forviklinger her og vi undersøger lige selv forskellige ting ... de virker oprigtig kede af situationen men det er også det med merprisen og som proffen skriver 125000 og vi er på 173000kr nu endda efter sigende med en del til kostpris��
Hvis vi kan finde nogle andre til projektet kan vi jo bede dem pakke sammen
Men ja
Besvar med citat
  #6 (permalink)  
Gammel 1st September 2019, 05:09 PM
Member
 
Registreringsdato: Oct 2009
Indlæg: 93
Standard

Hvordan kan i sætte et byggeri igang uden en klar aftale om hvad, og hvordan, der skal bygges?
Med hensyn til opbygningen, hvad siger tegningerne i byggetilladelsen?
Besvar med citat
  #7 (permalink)  
Gammel 1st September 2019, 07:43 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2013
Indlæg: 131
Standard

Man kan sige at der kunne ikke være et mere klart billede af projektet end der var. Jeg tror simpelthen de er ustruktureret og har for travlt. Jeg har talt med et andet firma uden og fortælle om situationen og han har ud fra tegninger billeder og med jernspær og det hele som ellers er i projektet regnet en pris på 135000kr. Jeg sagde så at vi gerne ville gå videre med det og fortalte så om de. situation der havde udspillet sig
Vi skal mødes med ham på fredag. Såfremt det ender godt det her sender vi de andre håndværkere hjem pga tilliden ikke er der.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
BR15, integreret brandalarm wojciii Generelt 4 17th July 2019 01:20 PM
WC i integreret garage - må man det? KAHO Generelt 4 20th April 2018 09:12 AM
Fra integreret carport til garage for 80.000? ABR Generelt 1 10th January 2018 07:41 AM
Integreret carport ---> garage kasperbp Generelt 9 27th June 2017 12:11 PM
Badekar m. integreret brusehoved MickB Generelt 0 18th May 2017 09:51 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 12:50 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.