Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #21 (permalink)  
Gammel 10th October 2019, 07:39 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2016
Indlæg: 279
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af maiaibing Se indlæg
Sådan er projektmarkedet indrettet.

Prøv at ring og sig, at du står med pengene i hånden og gerne vil købe en af dem, der er "reserveret". Det kan man ikke, fordi det tager tid for folk at få papirerne ordnet, og det tager mæglerne hensyn til. Man skal jo have en bank til at garantere, at betaler bygherre fx 42 mio. kr. om et par år.

Så 9 ud af 52 - herunder de tre dyreste - er rigtig fint allerede efter et par få måneder, når man tænker på de ekstreme m2-priser derude.

De skal nok alle være solgt om et par år, når det står færdigt.

Piers handles gennem HOME. Alle de bedste huse - og mange af husene i det hele taget - er som sagt gået efter 10 dage. De er nok også alle solgt ud før tiden.
Jeg læser intet forbehold.

Men det er også den undertone af selvfølgelighed der ligger i dine kommentarer omkring forældrekøbs påvirkning på det Københavnske boligmarked. Som nævnt før, er der nok meget få medlemmer på dette board som kan konkurrere med dig når det kommer til økonomi, men det er simpelthen naivt at antage at man kan tage alle faktorer med i beregningen og så komme med en skudsikker konklusion. Økonomi er ikke en videnskab men blot et stort netværk af epicykler der skal forsøge at forklare hvad vi ser når vi kigger ud af vinduet. Man kan sagtens have ret i sine forudsigelser, men ofte er dette grundet et element af held.

P.s. For Tuborg strandeng er der lavet 3 salg og yderligere 7 reservationer. Mange af disse reservationer var også lavet i februar. For Piers hedder tallet 6 ud af 18 huse der stadig er ledig.
Besvar med citat
  #22 (permalink)  
Gammel 14th October 2019, 09:46 AM
Member
 
Registreringsdato: Jul 2011
Indlæg: 31
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af SantaC Se indlæg
Om der er et udbud på 70 eller 100 boliger er tæt på at være irrelevant ifht prissætning. Eller for den sags skyld om der er 280 eller 400 boliger til salg.

De vigtigste argumenter er 1) de tre kommuner er ikke et lukket marked. Hvis en familie derfor ikke kan finde en bolig kigger de bare i nabokommunen.
2) Usikkerheden i prisdannelsen. Der er så mange andre parametre, der påvirker priserne, herunder særligt renten at 7% ændring i udbuddet ingen betydning har.
Hej Santa

Tak for input. De 7 % er jo i hele "Nordsjælland", så det er jo på en måde et lukket marked. Men jeg er enig I at de tre kommuner ikke er et lukket marked, så hvis det kun gjaldt de kommuner får det ingen betydning.

Jeg tror så, at du har ret i at den lave renten holder hånden under markedet. Selv "almindelige" lønmodtagere kan jo nemt købe et hus til 4 mio. kr. Men måske vi i den kommende tid ser en mere stabil prisudvikling. Vi får at se.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Flere huse, til flere familier på (land)ejendom jonas.holmholm@gmail.com Generelt 3 27th April 2018 10:55 PM
Skøre tider i Vanløse og smukke tider i Dyssegård abutreka Generelt 34 4th February 2014 09:42 AM
Flere huse på en grund farligflex Generelt 11 18th January 2013 01:50 PM
Spare op i gode tider, invester i dårlige tider??? Mikaelm Generelt 9 10th June 2010 04:03 PM
Mange flere huse til salg Nordstar Generelt 4 14th May 2008 11:21 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 12:46 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.