Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Husholdninger presses yederligere, markant stigning på fødevare (http://www.boligdebatten.dk/generelt/366-husholdninger-presses-yederligere-markant-stigning-pa-fodevare.html)

Thomas 5th July 2007 08:54 AM

Beond: Det har du sikkert ret i!

Fremlejemarkedet bør man ikke overvurdere - tak fordi du gjorde mig opmærksom på det - det er en faktor, som gør salgssituationen vanskeligere, fordi løsningen med at fremleje til markedet vender, er knap så anvendelig.

En anden pointe er at de rigtigt billige lejligheder vil stige i pris - i det omfang de kommer på markedet som følge af fraflytning eller død.

Dvs. At huslejerne i København - specielt - vil nok ikke opleve den store ændring - i gennemsnit; men for folk uden forbindelser vil det blive billigere.

At vi så langtfra er dér, er jeg ganske enig i, dertil er afstanden fra gennemsnittet af lejer til omkostningerne ved ejerbolig for stor p.t.

Sagen er bare at med de priser projektlejlighederne har, så skal man nok ikke forvente at leje dem ud, hvis den salgspris indgår i kalkulationen for at leje dem ud - så kunne man lige så godt købe dem.


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 02:49 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.