Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #11 (permalink)  
Gammel 18th September 2007, 11:56 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2007
Indlæg: 291
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af natro Se indlæg
Ærlig talt unge drenge! Jeg har på intet tidspunkt her på forum udtrykt glæde over boligprisernes himmelflugt, det skal gud og hver mand vide, men til gengæld må I indrømme at flertallet af de Unge har et eklatant OVERFORBRUG af drinks og cafe-mad.
Jeres generation lærte i børnehaven i slut 70 erne og 80 erne, at hvis man ville ha noget skulle man bare skrige op og tude. Og takket være halalhippierne fik I som I ville.
Nu er I så blevet voksne, og er i noget af en pine..idet I har fundet ud af at jeres gamle tude-trick ikke længere virker. Nu skal i være rigtige MÆND.
Ikke mere solle på cafer og restauranter, men bruge bryl creme og rede håret(ved I hvad en KAM er, forresten?) før I skal møde i banken og ansøge om boliglån. Da dette ikke forekommer jer muligt, vælger I den nemmeste løsning, løsningen fra jeres barndom, - at tude - at skabe jer, - at rive og kradse mest muligt - hvorfor skulle I ikke få jeres vilje denne gang.
Det skal jeg sige jer! Fordi det egentlige samfund ikke bygger på Enhedslistens halalpædagogiske principper men på simpel MARKEDSØKONOMI, skal jeg gentage M A R K E D S Ø K O N O M I. (skal hilsen fra jeres idol, Margrethe Vestager, (Caffe latte dronningen) og sige at hun også går ind for markedsøkonomi, så I skal nok ikke regne med at dette system blir lavet om i morgen.
Så konklusionen er: RET IND, CUT jeres forkælede vaner, ellers får i endefuld!
Jeg køber ikke fastfood og cafémad for bare en tiendedel af de penge, som boligejerne bruger på at betale renter. Så jeg synes egentlig at boligejerne er de mest ødsle. Jeg bliver da trods alt mæt - boligejernes penge forsvinder bare ud i det blå.
Besvar med citat
  #12 (permalink)  
Gammel 18th September 2007, 11:58 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 951
Standard

Ahahaaahaha -- genial humor her i midnatstimen. Sidder og griner højlydt.
Besvar med citat
  #13 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:01 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2007
Indlæg: 100
Standard

Hvis leje markedet fulgte den omtalte M A R K E D S Ø K O N O M I, så ville jeg ingen problemer have....... Men sagen er bare den størstedelen af Københavns lejligheder er beboet af gamle røvhuller, der mener de har krav på bebo 100-250 kvm i huslejeregulerede lejemål til 3000 kroner om måneden.

Ps. Jeg har altså fået hår på den, det har jeg altså.....!
Besvar med citat
  #14 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:01 AM
Banned
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 57
Standard

Forstår godt at den unge generation ønsker at more sig en fredag aften, men har aldrig forstået at denne unge generation går på en "smart" ´bar og betaler 40 kr. for en fadøl, istedet for at samles nede i "gården" og drikke en Krudtugle fra Aldi til 3 kr. eksklusiv pant. Skal vi - igen - repetere regnestykket - 40-3 = 37 kr. x antal dage denne fornøjelse finder sted gange partner(kvinder nuomdage drikker også så man skulle tro det var løgn...)
Besvar med citat
  #15 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:07 AM
Banned
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 57
Standard

Kender ikke jeres navn, hvor lang tid har I været med i boligdebatten? Husk, at man ikke nødvendigvis SKAL sige noget, man kan vælge at LYTTE, tage AD NOTAM, hvad kvalificerede mennesker mener og siger om tingene.

EN SIDSTE KOMMENTAR HER I AFTEN: KÆRE DEBATTANTER: I KAN IKKE, TROR JEG, FINDE EN DANSKER PÅ 45 PLUS SOM VIL SIGE AT DET IKKE VAR UTROLIG DYRT AT KØBE BOLIG I HINE DAGE.
MEN JEG GENTAGER: DE NYE GENERATIONER ACCEPTERER IKKE DETTE FAKTUM, HER SKAL ALT VÆRE SJOV OG BALLADE, BOLIGKØBET FOREGÅR SIDE OM SIDE MED HASH MISBRUG, DER SKAL VÆRE PENGE TIL BEGGE AKTIVITETER. SUK SUK SUK. MEN JEG SKAL SIGE JER EN TING: FOLK SOM ALLEREDE HAR EN BOLIG, ER IKKE VILLIGE TIL AT AFGIVE DEN FOR EN SLIK, HVIS DE I 20 ÅR HAR FORBEDRET DEN OG BETALT AF PÅ DEN. SÅ HVIS I VIL SKABE ET HJEM TIL JER SELV OG JERES TILKOMNE, GØR I NOK BEDST AF AT PARERE ORDRE, OG ORDREN LYDER: OPFØR JER SOM ALLE GENERATIONER HIDTIL: KØB EN BOLIG, BILLIG ELLER DYR SOM PUNGEN NU TILLADER OG BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET - BLIV BOLIGEJERE- MED DE GLÆDER OG SORGER SOM NU ENGANG EKSISTERER.

PS: JEG GENTAGER TIL ALLE JER NYE HER PÅ FORUM: DET ER TILLADT AT "LYTTE", I SKAL IKKE NØDVENDIGVIS DELATAGE

Sidst redigeret af natro : 19th September 2007 kl. 12:14 AM.
Besvar med citat
  #16 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:10 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2007
Indlæg: 158
Standard

Afstemning !!!

Hvor gamle er I og hvor meget fastfood spiser i?

32 og intet fastfood

bruger i stedet rigtig mange penge pa hurtige biler og hurtige piger
Besvar med citat
  #17 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:21 AM
mvc mvc er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: Sep 2007
Indlæg: 3
Standard

Wow han kan skrive med caps lock, så har han nok ret...
Besvar med citat
  #18 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:22 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2007
Indlæg: 100
Standard

Jeg er som sagt 32, og lavede maden her til aften.....
Min kæreste kan ikke lave mad, kan være jeg burde sende den unge dame på Suhrs husholdningsskole, hendes mor har på ingen måde opdraget hende ordentligt, tænk sig. Faktisk påtænker jeg at poste et brev til faderen hvor jeg vil gøre ham opmærksom på denne misere. Kan være han kan se urimeligheden i dette og ønsker at dække udgifterne til skoleopholdet, det ville da kun være rimeligt.
Besvar med citat
  #19 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:23 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2007
Indlæg: 100
Standard

Prøv at lyt til det her: LUK R....!

Sidst redigeret af rick : 19th September 2007 kl. 12:29 AM. Årsag: jeg slettede et ø
Besvar med citat
  #20 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 12:23 AM
rep rep er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 5
Standard

Du da vist røget helt af sporet, vil du dermed påstå at du har rendt rund og spioneret på enkelte individer og kortlagt deres færden og forbrug. Eller har du set en mængde personer gå rundt og spise franske hotdogs. Du tror måske at det er de samme mennesker der hænger ud ved pølsevognen dagen efter. Prøv lige og hør her provinskarl det er en storby du er i med mange mennesker - også besøgende. Så du vil nok altid finde et forbrug her. I øvrigt hvordan går det ikke med rødvinsforbruget og alle de duftesæt nu skal alle friværdi millionærerne fra græshoppegenerationen være noget indenfor vin og køre store biler på gule plader. Gu vil jeg ej betale for det. Yderligere meget upassende og komme her og true med endefuld.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktivAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 04:35 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.