Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/generelt/)
-   -   Forkælet ungdom - kan I så komme på boligmarkedet! (http://www.boligdebatten.dk/generelt/706-forkaelet-ungdom-kan-i-sa-komme-pa-boligmarkedet.html)

natro 18th September 2007 11:11 PM

Forkælet ungdom - kan I så komme på boligmarkedet!
 
Jeg har haft den blandede fornøjelse at skulle pendle i Storkkøbenhavnsområdet et par ugers tid...., og er chokeret over den egoisme, selvrådenhed og arrogance, men først og fremmest ØSLEN som hersker i (gå ad) HT området.

Unge mennesker på 25-30 år bruger hver dag op til 200 kr. på fast food, vi taler om en fast daglig udgift, i middagspausen og ved 16-tiden når s-toget går hjemad til forstæderne.

Hvis vi regner lidt på det, bliver det 200 x 22 arbejdsdage, dvs. 4400 x 2 hvis der som i de fleste tilfælde er en kæreste....

DVS 8.800 på fast food=tant og fjas pr. md! JA, så tror da POKKER at de unge siger at de ikke har råd til at købe hus mere!

Ved at bibeholde denne totalt dekandente livsstil, afskærer disse unge mennesker sig fra at købe hus for "en million mere". 8-9000 er jo lige netop det det koster at financiere en million over 30 år.

OG så har jeg ikke inkluderet de store udgifter disse unge mennesker bruger til såkalde brunches osv. og på værtshus fredag og lørdag aften. Føj for satan hvor er denne livsstil forkælet, og så mener de ovenikøbet at de har ret til en historisk billig bolig til 500.000 kr. for 4 værelse, indre by, flot altan. Hertil kan de finde støtte på dette forum! Føj for satan!!! sir jeg bare!

rick 18th September 2007 11:19 PM

Hva' så gammelfar, må vi ikke også høre om dengang en iskage kostede en krone?

natro 18th September 2007 11:31 PM

til "Rick": Din flabethed taget i betragtning vidner om at du nok ikke endnu har fået hår på den, så måske du skulle vente et par år med at deltage i dette forum

mvc 18th September 2007 11:34 PM

Denne post ville jo næsten være komisk hvis den ikke var så sørgelig...
At postulere at alle mellem 25 og 30 bruger op til 200 kr. om dagen på fastfood, og det er derfor de der brokker sig ikke har økonomisk mulighed for at kunne erhverve sig en bolig er da en anelse sært.

Lidt i samme linie kunne man påstå at grunden til at en del af os til tider brokker os er fordi vi ikke har lyst til at forgælde os langt ned i helvede sådan så din dekadente og gennem friværdier forkælede generation, kan tage lange ferier og efterlade vores generation en endnu større regning gennem sundhedsvæsenet efter fordi i har brugt alle pengene på rødvin, cigarer og små thai drenge.

Men det ville nok også være at generalisere en anelse for meget...

Bolverk 18th September 2007 11:37 PM

Jeg bruger altså kun ca. 200 kr om året på fast food! men jeg er jo også jyde!!!!

Gribben 18th September 2007 11:40 PM

Ja, jeg nupper sgu tit 4 mcD-menuer inden fyraften... Eller 10 franske hot dogs på vej hjem. 200 kr forsvinder hurtigt.... :rolleyes:

grunj 18th September 2007 11:44 PM

Det er sgu humor natro

Stort point for humor til dig

:D :D :D :D

rick 18th September 2007 11:48 PM

Eller man kunne påstå at de omtalte unge som du har lagt for had, allerede har en lejlighed som er købt og betalt af farmands friværdi (med tidligere omtalte skattefordele +boligsikring) og de derfor ikke har andet at bruge deres penge på. Ikke helt usandsynligt......vel!

Jeg kender en hel del unge mennesker i den omtalte alder, da jeg selv er 32. Og jeg kan forsikre dig at ingen af dem vil have råd til at sidde for 9.000 om måneden uden hjælp af forældre med formue.

Og med hensyn til at købe med en kæreste, så lever vi altså ikke i 50'erne længere, prøv at overvej det, før du får en hjerneblødning over at de unge skarn ikke tiltaler dig med det korekte "De", i køen nede på rutebils stationen....

Dilbert 18th September 2007 11:49 PM

Der er jo ikke så meget at sige til det.

Hvis natro har ret, må vi jo bare konstatere at unge foretrækker fastfood fremfor boliger. Det fører frem til den konklusion, at fastfood er mere korrekt prissat i forhold til markedet end boliger er. Fastfood bliver jo efterspurgt og handlet. Det gør boliger ikke.

jeg foretrækker også selv en falaffel til 20 kroner fremfor en toværelses nørrebro-lejlighed til 2.5 millioner kroner, så helt forkert er det vel ikke.

Men sådan er vi jo så forskellige :)

natro 18th September 2007 11:52 PM

Ærlig talt unge drenge! Jeg har på intet tidspunkt her på forum udtrykt glæde over boligprisernes himmelflugt, det skal gud og hver mand vide, men til gengæld må I indrømme at flertallet af de Unge har et eklatant OVERFORBRUG af drinks og cafe-mad.
Jeres generation lærte i børnehaven i slut 70 erne og 80 erne, at hvis man ville ha noget skulle man bare skrige op og tude. Og takket være halalhippierne fik I som I ville.
Nu er I så blevet voksne, og er i noget af en pine..idet I har fundet ud af at jeres gamle tude-trick ikke længere virker. Nu skal i være rigtige MÆND.
Ikke mere solle på cafer og restauranter, men bruge bryl creme og rede håret(ved I hvad en KAM er, forresten?) før I skal møde i banken og ansøge om boliglån. Da dette ikke forekommer jer muligt, vælger I den nemmeste løsning, løsningen fra jeres barndom, - at tude - at skabe jer, - at rive og kradse mest muligt - hvorfor skulle I ikke få jeres vilje denne gang.
Det skal jeg sige jer! Fordi det egentlige samfund ikke bygger på Enhedslistens halalpædagogiske principper men på simpel MARKEDSØKONOMI, skal jeg gentage M A R K E D S Ø K O N O M I. (skal hilsen fra jeres idol, Margrethe Vestager, (Caffe latte dronningen) og sige at hun også går ind for markedsøkonomi, så I skal nok ikke regne med at dette system blir lavet om i morgen.
Så konklusionen er: RET IND, CUT jeres forkælede vaner, ellers får i endefuld!


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 04:37 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.