Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 08:25 AM
Junior Member
 
Registreringsdato: Apr 2009
Indlæg: 20
Standard Køkken alrum?

Vi er meget tæt på at købe en ny andel hvor der er 4værelser og et ældre køkken. Der er et mindre værelse med altan lige ved siden af køkkenet, så det er oplagt at lave et køkken alrum, men dermed også kun få 2 værelser og 1 stue. Dette rum vil blive dejligt med altan, masser af lys, altan og udsigt til grønne områder. Mens vi selv kiggede på lejligheder, sprang vi ofte de lejligheder over der havde fået lavet køkken alrum og dermed mistet et værelse. Ejendomsmægleren mener også at lejligheder mister værdi hvis de går fra at 4v til 3v med køkken alrum. Vi har ikke lige nu presserende behov for 4v, dog vil der på sigt være 2 børn i familien. Men børn kan vel godt dele værelse til de bliver halvstore...?

Sidst redigeret af benj0219 : 28th November 2009 kl. 10:00 AM.
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 08:43 AM
Banned
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 22,952
Standard

I skal altså ikke lave mad selv? Opfostre to børn med burgere og pizza?

Har du prøvet at lave brunkål i et Køkken-Alrum?
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 09:56 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2008
Indlæg: 2,947
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Thomas Se indlæg
I skal altså ikke lave mad selv? Opfostre to børn med burgere og pizza?

Har du prøvet at lave brunkål i et Køkken-Alrum?
Der er ikke nogen under 50, der i deres vildeste fantasi kunne finde på at lave brunkål !
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 09:59 AM
Junior Member
 
Registreringsdato: Apr 2009
Indlæg: 20
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Platon Se indlæg
Der er ikke nogen under 50, der i deres vildeste fantasi kunne finde på at lave brunkål !
Enig!
Besvar med citat
  #5 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 10:07 AM
Banned
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 22,952
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Platon Se indlæg
Der er ikke nogen under 50, der i deres vildeste fantasi kunne finde på at lave brunkål !
Så er det fordi du ikke ved hvad du taler om - flæskesteg giver også os.

Men hvorfor skal man så have et køkken???? Der skal jo ikke laves mad!
Besvar med citat
  #6 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 10:19 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2009
Indlæg: 518
Standard

Emhætten er opfunden.

Iøvrigt bør man lægge så tilpas meget omhygge i sin madlavning at det ikke alene kan spises, men også dufter godt.

... brunkål undtaget.
Besvar med citat
  #7 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 10:20 AM
Junior Member
 
Registreringsdato: Mar 2008
Indlæg: 29
Standard

Med en ordentlig emhætte er det vist ikke det store problem. Har selv levet med køkken-alrum i 5 år nu, og jeg er vældig glad for det. Jeg synes det er hyggeligt at børnene sidder og leger i samme rum som der laves mad. Og hvis ikke man gider at have dem der en dag, kan de jo lege på deres værelse.

Men det er jo nok et smags-spørgsmål. Mht. værditab ved jeg det ikke.
Besvar med citat
  #8 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 11:16 AM
moi moi er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2008
Indlæg: 729
Talking

Citer:
Oprindeligt indsendt af Platon Se indlæg
Der er ikke nogen under 50, der i deres vildeste fantasi kunne finde på at lave brunkål !
Så er det da godt, at jeg er blevet 52.

Jeg savler bare ved tanken.

I går lavede jeg Osso Buco, i dag laver jeg Bortj - I unge stakler går virkelig glip af lækkerier.

Ü
Besvar med citat
  #9 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 11:31 AM
Banned
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 22,952
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af moi Se indlæg
Så er det da godt, at jeg er blevet 52.

Jeg savler bare ved tanken.

I går lavede jeg Osso Buco, i dag laver jeg Bortj - I unge stakler går virkelig glip af lækkerier.

Ü
Oksehale ragout, revelsben, Oksekød i flødepeberrod, Gullash (husk lige dele oksekød og løg), Canard a la Orange, Kylling i flødepeberrod, boller i karry, Sprængt Oksebryst med stuvet spidskål, Skipperlabskovs, kræmmerhuse med flødeskum. Tomatsuppe kogt på kraftben. Indbagt mørbrad. Varmesteg.
RIGTIG hønsekødssuppe - uden det afskyelige 3. krydderi. Ande consommé.

Nevøen (14 år) havde et par piger til middag - sagde det smagte godt; men det kunne de ikke udtale sig om, da de ikke havde smagt det. En af klassekammeraterne havde kun fået flæskesteg 3 gange i sit liv! Omsorgssvigt af værste skuffe!
Nej, hvis man laver mad, må jeg så bede om fysisk aktive fjortenårige drenge, der virkelig forstår kommandoen: "Hug ind!" Det værste er næsten, når de roser den sprøde skorpe - og jeg mangler et tilsvarende antal tallerkener.
Besvar med citat
  #10 (permalink)  
Gammel 28th November 2009, 11:36 AM
Banned
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 22,952
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Klodshans Se indlæg
Emhætten er opfunden.

Iøvrigt bør man lægge så tilpas meget omhygge i sin madlavning at det ikke alene kan spises, men også dufter godt.

... brunkål undtaget.
Mados forekommer - en af årsagerne til opfindelsen af køkkenet!
Emhætte, der kan tage brunkål - så skal den være så kraftig at den suger gryden med op.
Børn bør kun være i nærheden af et køkken, hvor flertallet af ulykker i hjemmet sker, når der skal vaskes op.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Opsætning af nyt køkken med Afskrivning Jungleman Jura 4 27th August 2009 11:43 PM



Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 02:23 AM.



Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.