Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Nyheder (http://www.boligdebatten.dk/nyheder/)
-   -   26. Juni 2007 - Euroinvestor og Boliga.dk slår kræfterne sammen (http://www.boligdebatten.dk/nyheder/353-26-juni-2007-euroinvestor-og-boliga-dk-slar-kraefterne-sammen.html)

Admin 26th June 2007 08:29 AM

26. Juni 2007 - Euroinvestor og Boliga.dk slår kræfterne sammen
 
Det er med stor fornøjelse at vi idag kan meddele at der nu bliver lagt ekstra ressourcer i udviklingsarbejdet på Boliga.dk. Euroinvestor har nemlig købt sig ind i vores firma og der bliver dermed mulighed for at 2 af os 3 stiftere af Boliga.dk kan gå fuldtid på projektet, som vi indtil nu udelukkende har lavet i vores fritid.

Vi føler at vi i de sidste 6 måneder har drevet Boliga.dk så langt som det kunne komme på hobbybasis, og at der nu skal lidt andre boller på suppen for at få det op på næste niveau.

Vi er glade for at vi nu med samarbejdet med Euroinvestor får den fornødne tid til at implementere mange af de gode forslag som I brugere har sendt ind, men som vi hidtil ikke har haft mulighed for at lave. Vi håber også at Euroinvestor kan hjælpe til at åbne nogen døre i forskellige henseender, fx i forholdet til dataleverandører og andre der har informationer som vores brugere kunne have glæde af blev integreret på vores webside.

Udover den ekstra header I måske har bemærket der kom øverst på hjemmesiden idag regner vi ikke med at der umiddelbart sker de store omvæltninger på websiden, udover at vi altså nu får mere tid til at implementere nye features :)

Euroinvestors officielle fondsbørsmeddelelse kan læses her

Med venlig hilsen
Boliga.dk

praxis 26th June 2007 09:27 PM

Først tillykke, det bliver jo kun solgt fordi i har et godt produkt. Det bliver spændende at se, hvordan Boliga nuværende koncept kan udvides/forbedres. Det er selvfølglig fuldstændig afgørende at man kan bevare sin uafhængighed og objektivitet i formidlingen af boligmarkedet. Det er meget få som har objektiviteten, ja faktisk vil jeg gå så langt og sige at det kun er Danmarks Statistik som har den. Realkreditrådet har med deres seneste tal (læs nedtagningspriser) tabt troværdighed.

Thomas 27th June 2007 08:23 AM

Jeg vil gerne tilslutte mig lykønskningerne - og håbet om "en fri stemme" på et område, der er politiske og økonomiske grippe cirkler - og som er en af de væsentligste investeringsbeslutninger almindelige mennesker gør i løbet af deres liv. Konen kan skiftes, børnene bortadopteres; men et hus med afdragsfrit F1 i et faldende marked.....


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 04:33 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.