Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Økonomi lejeboliger (http://www.boligdebatten.dk/okonomi-lejeboliger/)
-   -   Hvordan beskytter man sig mod huslejenævnet (http://www.boligdebatten.dk/okonomi-lejeboliger/16994-hvordan-beskytter-man-sig-mod-huslejenaevnet.html)

lany 29th March 2012 12:17 PM

Citer:

Oprindeligt indsendt af JonasJørgensen (Indlæg 261496)

Hvis du nogensinde sælger en bil eller andet, så håber jeg ikke det er mig der køber den.

Du kan jo bare lade være med at købe bilen, hvis du ikke synes prisen er rimelig. For en lejlighed har du samme mulighed, ja faktisk er du bedre stillet eftersom du kan få huslejenævnet til at vurdere lejen, og få den nedsat, hvis den er for høj.

JonasJørgensen 29th March 2012 12:23 PM

Det er rigtigt. Men uden en dybere indsigt i mekanik vil jeg ikke kunne gardere mig mod at det rent faktisk er et sminket lig jeg køber.

Det ændrer ikke på, at snippermand spekulerer i, at kommende lejere skal være uden forudsætning for at kunne benytte huslejenævnet.

silkeborg99 31st May 2012 11:14 AM

Det groteske i sager som denne er ikke at der er en grænse for hvor høj en leje man må tage. Det groteske er at man som udlejer ikke kan få den oplyst på forhånd!

Til trådstarter: gå efter den midlertidige lejer blandt de +149 mails du har, specielt virksomheder med udstationerede folk hvor sandsynligheden for klager er mindst. Du bliver nødt til at acceptere at lovgivningen er komplet tåbelig, så må de +148 andre almindelige bøde for at loven er som den er.

Lasse_R 13th June 2012 09:13 AM

Husk, at hvis du udlejer tidsubegrænset, og du vil kunne opsige lejer med 1 års varsel, så skal du eksplicit oplyse i lejekontrakten, at der er tale om en ejerlejlighed, som du tidligere selv har beboet, og at opsigelse derfor kan ske efter lejelovens §83 stk. 1. I modsat fald hænger du på lejer for tid og evighed.

Jeg er i øvrigt enig med Silkeborg99.

Citer:

Oprindeligt indsendt af SadGit (Indlæg 260808)
Kære internetforum.

Jeg har i den nærmeste fremtid tænkt mig at bryde loven, og vil gerne høre om eventuelle gode råd i den sammenhæng.

Jeg har tænkt mig at lyve hvis jeg bliver opdaget, men vil godt vide om jeg på anden kan undgå at blive straffet for min overtrædelse. Jeg vil også godt høre gode råd om hvordan jeg kan undgå helt at blive opdaget.

I behøver ikke at foreslå mig at jeg ikke overtræder loven, for det har jeg besluttet mig for. Sagen er den at jeg gerne vil have nogen penge, og det virker helt oplagt at begå lovovertrædelser.

Venlig hilsen OP

Det lyder som en god ide. Der er jo så mange åndssvage love. Men du må nok være lidt mere konkret, hvis du vil have hjælp.

Ejendomsforeningen DK 8th August 2012 03:33 PM

Man skal altid lytte efter gode råd, men ikke altid følge dem. Jeg repræsentere, som det vel fremgår af navnet, de private udlejere, og de to bedste råd du har fået indtil nu, er at undlade at udleje din lejlighed eller at kontakte en advokat.
Du kan, hvis lejligheden er fra før 1991 være sikker på, at huslejen vil blive prøvet i Huslejenævnet. Det ved de fleste af dine 149 mulige nye lejere, og de vil kunne gøre det med loven i hånden. Og Huslejenævnet tager ikke hensyn til dine udgifter til finansiering. Det snyder rigtigt mange. Så du kommer til at tabe penge ved at leje ud.
Måske er det bedste råd, specielt hvis du skal rejse til udlandet, at du lader en professionel ejendomsadministator hjælpe dig med udlejningen og den efterfølgende drift. Det koster noget, men det er rigtigt gode penge, at give ud. For det giver dig en sikkerhed for, at tingene bliver gjort rigtigt.
Find den rigtige ejendomsadministrator på Ejendomsforeningen Danmark / Forside


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 08:49 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.