Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Lejeboligdebatten > Økonomi lejeboliger
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 31st January 2014, 06:44 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Jan 2014
Indlæg: 1
Standard Er huslejen for høj?

Hej

For ca. 10 mndr. siden flyttede min kæreste og jeg ind i en lejlighed på 73 m² i Kjellerup (Silkeborg kommune).
Lejlgheden er belliggende på 1. sal midt på byens torv og er opført i 1912, dog er vores lejlighed blevet renoveret for et par år siden.

Vi giver 5406 Kr. i måneden. A´conto varme er 500, Vand er inkl. i huslejen. Depositum reguleres automatisk, således at depositum til hver en tid udgør et beløb svarende til 3 måneders husleje. Dette betyder så, at vi faktisk betaler lidt over 6000 Kr ialt for vores lejelighed.

Vi blev for et stykke tid siden opmærksom på, at vi betaler væsentlig mere for vores lejlighed i forhold til tilsvarende boliger. Desuden har vi senere fundet ud af, at vores udlejer er kendt for at tage nogle ret høje priser for hans lejemål.

Så vidt jeg kan læse mig til er Silkeborg kommune en reguleret kommune, og det vil muligvis gavne os i forhold til at køre en sag i huslejenævnet.

Jeg synes at det er lidt af en jungle alt det med at klage, så har i nogle råd til hvad jeg skal gøre? Er det f.eks. en nødvendighed at være medlem af LLO eller skal jeg bare klage direkte til Huslejenævnet?
Og tror i, at vi betaler for meget i husleje?

En anden ting. Der er rotter i vores opgang, og det er der ikke noget at sige til, da det er en ældgammel bygning, og jeg har selvfølgelig også klaget, hvor der blev lovet bod og bedring.
I dag ringer jeg til viceværten for at forhøre mig om, hvad de har gjort i forhold til rotteproblemet. Han siger, at kommunefolkene har været ude ved bygningen og de konstaterede at der ingen rotter var. Da jeg synes at min vicevært er et fjols man ikke kan stole på, kontaktede jeg kommunen og de fortalte mig, at der var sager på næsten alle nabobygningerne, men der var ikke nogen sag på vores bygning.

Lige til sidst. Vi har et utæt vindue i vores soveværelse, og hver morgen er der så meget vand i karmen at man snildt ville kunne lave et glas saftvand. Min vicevært mener at det er helt normalt, ja faktisk er det også sådan hjemme ved ham selv. Væggene ved vinduerne er ved at blive grønne. Vi er også lidt bange for at han smider regningen over på os når vi fraflytter lejligheden.
Hvad kan jeg gøre ved det? Er det igen huslejnævnet?
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Vil have huslejen tilbage Jolivia Generelt lejeboliger 16 21st January 2012 04:25 AM
Er huslejen for høj? vibelin Økonomi lejeboliger 9 17th September 2011 09:29 AM
Hvilken virkning har en have på huslejen? JørgenB Økonomi lejeboliger 1 28th June 2011 10:42 PM
Er huslejen til forhandling? 3 små grise Generelt lejeboliger 4 12th August 2009 03:45 PM
Huslejen dykker ltm Generelt 4 10th February 2009 03:26 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 06:37 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.