Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Politik og Økonomi > Økonomi
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #21 (permalink)  
Gammel 18th June 2008, 05:00 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2008
Indlæg: 373
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af BamsesFar Se indlæg
2) Det bliver næppe heller et særligt morsomt liv at se frem til. Pensionsalderen må nødvendigvis flyttes med, så der maks bliver de obligatoriske 5 til 15 års levetid efter pensionen. Så forestil dig en jord- og betonarbejder på 290 år. Der må på det tidspunkt ikke være den kropsdel, som er nedslidt op til flere gange. Eller en ingeniør, der studerede for over 200 år siden - men stadig er på arbejdsmarkedet.

/BF
AHA HA.... for sjovt.........
Besvar med citat
  #22 (permalink)  
Gammel 18th June 2008, 11:34 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 3,519
Standard

Bloomberg.com: Worldwide
King Says U.K. Living Standards Will Slip in Inflation Fight

Citer:
The Monetary Policy Committee is prepared to take whatever action is needed to return inflation to the 2 percent target and to keep expectations of inflation in the medium term anchored to the target,'' King said in London. ``We believe that a slowdown in the economy is necessary to dampen price and wage pressures.''
Kilde:Bloomberg.com

En fornuftig og nødvændig udmelding fra BOE på nuværende tidspunkt, jeg tror også de har set den Hardcore stagflation som er under opsejling, og for mig at se er det kun et spørgsmål om få måneder før at den Amerikanske depression, vil afspejle sig i en Global recession.
Specielt er det noget foruroligende at Europas store motor Tyskland kan mærke betydelig nedgang, hvilket jeg mener klart indikere at Euroland er på vej i recession.
Det Engelske boligmarked står overfor et toalt kollaps, ingen rentesats kan forhindre dette . . . og jeg vælger at bruge ordet totalt, da omfanget og styrken af det vil smadre UK's økonomi i endnu større grad, samtidig med en kvælende økonomisk nedtur og massive afskedigelser i både industri og finansverden.
Kollosale invisteringer vil ligeledes gå tabt i nedsmeltningen af den engelske finansverden, og udelandske investore som har sat store summer i UK de senere år vil miste næsten hele deres investering.

Ligeledes, og som jeg tidligere har været inde på, ser det ud til at tiltroen (med god grund) til danske realkredit obligationer og givet vis også statsobligationer kommer på nulpunktet. jeg forventer at udenlandske investore vil afvikle massivt af disse, og ligeledes vil sende Danmark ud i en meget alvorlig krise.
Det danske boligmarked vil kollapse, derom er der meget lille tvivl fra min side efterhånden.

Jeg vil samtidig advare evt boligkøbere om at lade sig lokke af bankernes SDO lån, i det tilfælde af at man ønske at prøve kræfter med boligmarkedet i disse tider.
SDO ideen, er efter min mening en endnu større bombe under det danske boligmarked, end forældrekøb og afdragsfrihed er, og har været.

Sidst redigeret af Gorrion : 18th June 2008 kl. 11:43 PM.
Besvar med citat
  #23 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 12:15 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 3,519
Standard Bush calls for offshore drilling

BBC NEWS | Americas | Bush calls for offshore drilling

Tænk at den mand vil sætte endnu et giftigt fingeraftryk i USA's historie inden han afgår som præsident.
Om noget så er tiden inde til at sætte alt ind på udviklingen af ren og miljøvenlig energi, og alligevel går denne tåbelige præsident imod al sund fornuft endnu engang.
Han er ikke kun den farligste terrorist i politisk udtryk i verden, han er også den mest miljø-ødelæggende statsleder i verden, og er samtidig den mest inkompetente amerikanske præsident nogensinde.
Tænk at en mand kan lave så meget L...

Menneskehedens værste fjende nr 1 må i øjeblikket være Gorge W Bush.
Besvar med citat
  #24 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 12:38 AM
Extra Crispy
 
Registreringsdato: May 2008
Indlæg: 1,119
Standard Såvidt jeg kan se...

Så er der kun et problem, som ingen gider tale om: Overbefolkning. Vi udknepper simpelthen vores teknologiske muligheder, smadrer al natur, dræber alle dyr, forgifter jorden og vandet og så luller os selv i søvn til at det nok al sammen skal gå for imorgen finder vi på noget rigtigt smart - og de sidste 30år der mente vi det ikke rigtigt, men NU mener vi det... Hallo.. Der er altså ikke en jord 2.0 at gå igang med - skal vi virkeligt gå all-in med 2-7 off suit? Er massivt slaveri, fattigdom, hungersnød og krig over svindende resourcer virkeligt et attraktivt mål for fremtiden? Det er der jo mange, der må synes for ellers havde de lyttet til Club of Rome dengang de kom med deres beregninger i 70erne - og som stadigvæk holder stik - på trods af massive smædekampagner..
Besvar med citat
  #25 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 06:56 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 5,684
Standard

"Menneskehedens værste fjende nr 1 må i øjeblikket være Gorge W Bush."

ok..........
Besvar med citat
  #26 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 07:48 AM
Junior Member
 
Registreringsdato: Dec 2007
Indlæg: 24
Standard

Man behøver såmænd ikke tage til USA for at møde ufattelig dumhed og populisme af værste skuffe. Henriette Kjær fra de konservative og hendes idiosynkratiske udmeldinger omkring privatbilisme og den kollektive transport strider mod al tænkelig dokumenteret rationel tænkning - jeg tænker på den seneste sag omkring bompenge i hovedstadsområdet for at finansiere udbygning af den kollektive transport. Alle i hovedstadsområdet kan se fornuften i idéen undtagen Henriette Kjær - der fremturer med sine udokumenterede udviklingsfjendske udtalelser
Besvar med citat
  #27 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 08:10 AM
Banned
 
Registreringsdato: May 2008
Indlæg: 1,786
Standard

Når vi kan lave "offshore drilling" i Danmark, kan jeg ikke se hvorfor USA ikke skulle kunne gøre det.

Som det siges ovenfor, er det afgørende problem på jorden overbefolkning, og løsningen på det er at standse al nødhjælp til ulandene og lade naturen regulere sig selv, og derudover indføre 1 barns politik over hele verden. På kort sigt, vil det give kraftige fald i BNP, men på lang sigt giver det større BNP pr indbygger.

Sidst redigeret af Maverick : 19th June 2008 kl. 08:14 AM.
Besvar med citat
  #28 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 08:28 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2008
Indlæg: 2,312
Standard

AHA, ja det har vi andre jo kunnet se længe. Mon Sten Bocian æraen er slut.

Realkredit-uro forværrer boligkrisen

Citat:

"Årets kraftige rentehop i både fastforrentede og variable realkreditpapirer - den korte rente er steget 1,7 procentpoint siden februar - kommer på det værst tænkelige tidspunkt, mener lektor i boligøkonomi, Jens Lunde, fra Handelshøjskolen.

Han var blandt de første i Danmark til at forudse en vending på boligmarkedet tilbage i 2006 - og nu møder hans synspunkter opbakning hos de store finansielle institutioner."
Besvar med citat
  #29 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 08:29 AM
Banned
 
Registreringsdato: May 2008
Indlæg: 1,786
Standard

Perfekt, lad os så få det store "crash" så vi kan købe en billig bolig :-)

(Jeg tror ikke det er sandsynligt, det er så en anden ting, men vi har da lov at håbe).
Besvar med citat
  #30 (permalink)  
Gammel 19th June 2008, 08:36 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2007
Indlæg: 1,422
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Maverick Se indlæg
Som det siges ovenfor, er det afgørende problem på jorden overbefolkning, og løsningen på det er at standse al nødhjælp til ulandene og lade naturen regulere sig selv, og derudover indføre 1 barns politik over hele verden. På kort sigt, vil det give kraftige fald i BNP, men på lang sigt giver det større BNP pr indbygger.
Vores indsats til de fattige lande er allerede temmlig marginal. Et barns politikken tror jeg simpelt hen ikke på, fordi de fattige landes mikro økonomier er baseret på at de unge skal brødføde de gamle. Jeg synes iøvrigt der er et vist moralsk problem i at lade afrikanere dø af sult, mens vi selv dør af overvægt. Det meste af den hjælp vi giver idag er iøvrigt baseret på opbygning af infrastruktur og uddannelse, netop i erkendelsen af at det andet ikke hjælper på lang sigt.

CO2 forureningen er en min optik et større problem end overbefolkning, fordi vi ødelægger muligheder for at vedligeholde vores eksisterende befolkning. Mange glemmer at skaden i stort omfang allerede er sket, og selv hvis vi rattificerede Kyoto målene X3, er det slet slet ikke nok til at redde os ud af den historie.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Største økonomiske krise siden Anden Verdenskrig: version 6.0 Gorrion Økonomi 208 13th June 2010 07:33 AM
Største økonomiske krise siden Anden Verdenskrig: version 4.0 Gorrion Økonomi 304 26th August 2009 12:39 AM
Største økonomiske krise siden Anden Verdenskrig: version 3,0 Gorrion Økonomi 368 2nd December 2008 11:39 PM
Største økonomiske krise siden Anden Verdenskrig: version 8.0 Gorrion Økonomi 319 17th July 2008 06:35 PM
Største økonomiske krise siden Anden Verdenskrig: version 5.0 Gorrion Økonomi 277 22nd May 2008 10:49 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 09:08 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.