Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Politik og Økonomi > Økonomi
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 26th April 2022, 05:07 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2008
Indlæg: 9,987
Standard Musk, twitter og dobbeltmoral

Dobbeltmoral - en menneskelig kerneværdi.

https://twitter.com/DrewHolden360/st...89040265932800
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 26th April 2022, 12:07 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 1,090
Standard

Hvis moral er godt er dobbeltmoral selvfølgelig dobbelt så godt, det er da logik for burhøns. Dem som absolut vil føres bag lyset i det uendelige kan jo bare holde sig til FAKEbook
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 26th April 2022, 04:56 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Indlæg: 27
Standard

Det er endda også i vores andedam.

TV2s digitalekspert David Guldager var ude i en underlig betragtning på TV2 News om, at det var problematisk at der nu skulle komme en masse af det der ytringsfrihed på Twitter.

Der var selvfølgelig 0 argument og 0 reflektion over hvad han lirede af. Virkede som om han havde kopieret en 'fed' soundbite af en woke journalist på MSNBC.
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 27th April 2022, 02:09 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2008
Indlæg: 9,987
Standard

Den bedste kritik af Musks køb af Twitter kommer fra Jeff Bezos som påpeger at Musk har meget store økonomiske interesser i Kina som kan bruges til at presse Twitter.

Jeff Bezos Suggests Chinese Gain Influence With Musk's Twitter Purchase

Citer:
Amazon founder and executive chairman Jeff Bezos raised the specter of possible Chinese influence Monday, after Tesla founder and SpaceX CEO Elon Musk purchased Twitter for $44 billion earlier in the day.

On Twitter Monday, Bezos — reportedly the second-richest man in the world — responded to a tweet from New York Times reporter Mike Forsythe, outlining the links between China and Musk (reportedly the World's Richest Man).

The exchange went as follows:

"Tesla's second-biggest market in 2021 was China (after the U.S.)," the Forsythe tweet initially read, noting that "Chinese battery makers are major suppliers for Tesla's EVs," and that, "After 2009, when China banned Twitter, the government there had almost no leverage over the platform."
Besvar med citat
  #5 (permalink)  
Gammel 27th April 2022, 06:09 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 1,090
Standard

Hvad er de mon så bange for skal blive afsløret ?

The European Union has put Elon Musk on notice - warning that he faces hefty fines or even a ban if he allows free speech on Twitter.

https://www.zerohedge.com/geopolitic...-plans-twitter

This is the frontline of the cultural civil war in the West.

LEAKED RAW AUDIO: Full Twitter All-Hands Call 04-25-22

https://www.youtube.com/watch?v=ja3cPPL3lks
Besvar med citat
  #6 (permalink)  
Gammel 29th April 2022, 08:41 AM
Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 48
Standard Politikernes kamp mod ytringsfriheden

De Danske politikere har sovset landets lovgivning ind i internationale traktater i en sådan grad at ytringsfriheden er blevet et blot teoretisk-filosofisk begreb.

De mener selv at de står med rene hænder, men de har udliciteret censur, manipulation og misinformation til de sociale medier, privatejede aviser - som de dog støtter finansielt med offentlige midler - og statsejede og statsfinansierede fjernsynskanaler.

"Committee on the Elimination of Racial Discrimination" under FN skal forhindre udbredelsen af skadelige ideer. Den forpligter deltagerstaterne til at træffe foranstaltninger til at bekæmpe enhver tilskyndelse til eller udøvelse af racediskrimination. Særligt er staterne forpligtet til at kriminalisere udbredelse af ideer, der hviler på forestillinger om racemæssig overlegenhed eller racehad. Tilskyndelse til diskrimination, voldshandlinger og tilskyndelse til volds-handlinger imod personer af en anden etnisk oprindelse. Traktaten "International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination" er ratificeret af Danmark i 1971.

FN's General Assembly resolution 2200A (XXI), "International Covenant on Civil and Political Rights" indeholder specifikke begrænsninger af ytringer. Artikel 20, stk. 2, siger at enhver tilskyndelse til nationalt had, racehad eller religiøst had, som ophidser til forskels-behandling, fjendtlighed eller vold, skal være forbudt ved lov. Traktaten er ratificeret af Danmark i 1972.

"Den Europæiske Menneskerettighedskonvention" tilsiger i princippet borgerne ytringsfrihed, men i en paragraf 2 giver den de nationale regeringer carte blanche til at begrænse den efter behov: "Da udøvelsen af disse frihedsrettigheder medfører pligter og ansvar, kan den underkastes sådanne for-melle bestemmelser, betingelser, restriktioner eller straffebestemmelser, som er foreskrevet ved lov og er nødvendige i et demokratisk samfund af hensyn til den nationale sikkerhed, territorial integritet eller offentlig sikkerhed, for at fore- bygge uorden eller forbrydelse, for at beskytte sundheden eller sædeligheden for at beskytte andres gode navn og rygte eller rettigheder, for at forhindre udspredelse af for-trolige oplysninger eller for at sikre domsmagtens autoritet og upartiskhed." Konventionen blev ratificeret af Danmark i 1953 og inkorporeret i dansk ret.

"Den Europæiske Menneskerettigheds Domstol" blev etableret i 1959 som en uafhængig institution i organisationen Europarådet, i hvilken organisation Danmark er stiftende medlem. Domstolens afgørelser er bindende for Europarådets medlemsstater. Domstolen har i en lang række sager taget stilling til spørgsmålet om tilskyndelse til had contra ytringsfrihed. Den har således afvist en klage over krænkelse af ytringsfriheden, idet klager havde offentliggjort en række artikler indeholdende hadefulde ytringer om jøder, hvilket var i strid med konventionens værdier om tolerance og ikke-diskrimination.

Europarådets "Convention on Cybercrime" - sidst redigeret med en tillægsprotokol i 2003 regulerer hadefulde ytringer motiveret af racisme og xenofobi. Den pålægger medlemsstaterne at kriminalisere racistiske eller xenofobiske udtalelser på internettet. Danmark har ratificeret både selve konventionen og tillægsprotokollen.

EU's rammeafgørelse om fremmedhad fra 2008 forpligter medlemsstaterne til at gøre offentlige tilskyndelser til vold og had mod personer eller grupper defineret under henvisning til race, hudfarve, religion, herkomst, nationalitet og etnicitet strafbare. Derfor er gruppen af beskyttede udvidet i forhold til racediskriminations-konventionen til også at omfatte personer med religiøst tilhørsforhold. Endvidere kriminaliserer ramme-afgørelsen "offentligt forsvar for eller benægtelse af folkedrab, forbrydelser mod menneskeheden eller krigsforbrydelser begået af disse personer eller grupper". Rammeafgørelsen forpligtet Danmark til at fastsætte effektive sanktioner, som står i rimeligt forhold til overtrædelsen og har afskrækkende virkning.

EU-Kommissionen indgik i 2016 et samarbejde med Facebook, Twitter, YouTube og Microsoft om at bekæmpe hadefulde ytringer på nettet. Med det såkaldte Code of Conduct forpligtigede IT-virksomhederne sig til at gennemgå anmeldelser om hadefuld tale på deres platforme og reagere på ulovligt indhold inden 24 timer. Parterne definerer ulovlige hadefulde yt-ringer ud fra EU's rammeafgørelse fra 2008 om fremmedhad og racisme og tilknyttet straffelovgivning. Censuren omfatter således offentlig tilskyndelse til vold eller had rettet mod en gruppe af personer eller et medlem af en sådan gruppe, der er defineret under henvisning til race, hudfarve, religion, national eller etnisk oprindelse.

Som Danmarks statsminister tiltrådte Lars Løkke Rasmussen i 2018 Marrakech aftalen, som er den omstridte FN-pagt "Global Compact for Safe and Orderly Migration", som antages at åbne op for immigranter fra Afrika til Europa, som ikke behøver at betegne sig selv som flygtninge. Dansk Folkeparti var det eneste parti i Folketinget, der var modstander af aftalen, som partiet mente ville åbne op for flere migranter fra Afrika og Mellemøsten. Aftalen forpligtigede endvidere de underskrivende stater til yderligere at begrænse ytringsfriheden ved: "øget opmærksomhed på kampen mod fremmedhad, racisme og diskrimination: parterne vil bestræbe sig på at bekæmpe disse fænomener og fremme en afbalanceret fortælling om migration og diasporas, baseret på fakta og fremhæver deres positive bidrag til udviklingen af samfund i oprindelses-, transit- og bestemmelseslande."

EU parlamentet har netop (07-21) med overvældende flertal besluttet at annullere deres "Direktiv om privatlivets fred og elektronisk kommunikation" ved at det skal være tilladt for netværksudbydere at læse alle private emails og chats og efter anmodning udlevere indholdet til politiet. Mistænkelig adfærd er ikke et krav, de skal blot tilkendegive at de leder efter børne-pornografi.

Som om alt dette ikke er nok sysler de i Bruxelles lige nu med en såkaldt "Digital Services Act", der angiveligt skulle gøre det "mere trygt" at være på sociale medier. Der bliver krav at platformene ændrer deres algoritmer, så de ikke prioriterer indhold hos brugerne, "der har negativ indflydelse på de demokratiske processer eller på borgernes helbred." (DR.dk, 23. april 2022)

"Sikre demokratiet", "forhindre skadelige ytringer", "undgå ekstremisme", "skabe tryghed på nettet" og lignende er politikernes krigsråb i deres kamp mod ytringsfriheden. De er blot omskrivninger for et ønske om at LUKKE NED for holdninger og meninger, som de ikke bryder sig om, formuleringerne skal legitimere censur af politiske dissidenter.

https://en.wikipedia.org/wiki/Catego...ies_of_Denmark

Sidst redigeret af Titorelli : 29th April 2022 kl. 08:44 AM.
Besvar med citat
  #7 (permalink)  
Gammel 30th April 2022, 03:17 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 1,090
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Titorelli Se indlæg
"Sikre demokratiet", "forhindre skadelige ytringer", "undgå ekstremisme", "skabe tryghed på nettet" og lignende er politikernes krigsråb i deres kamp mod ytringsfriheden. De er blot omskrivninger for et ønske om at LUKKE NED for holdninger og meninger, som de ikke bryder sig om, formuleringerne skal legitimere censur af politiske dissidenter.

https://en.wikipedia.org/wiki/Catego...ies_of_Denmark
Ih altså Tortellini, med den slags konspiratoriske skriverier risikerer du nogle superidiotiske helt ude i hampen anklager om at du inviterer til Mozart koncert eller at du er imod mobiltelefoni som du sikkert mener Bill Gates bruger til udrydelse af menneskeheden, hvad alt dette så end har med ytringsfrihed at gøre. På den anden side set, hvis du har modtaget et passende antal "vaccine" boostere har du formentlig større løbepas for hvad du må ytre for disse idiotiske globalister som jo i øvrigt har ædt dette nye krigsnarrativ råt og derfor støtter vicepræsident Joe Biden's personlige krig i Ukraine plus alle hans false flag krigsforbrydelser samt amerikanernes uendelige krigsførelse planeten rundt ligesom de umådeligt tåbelige og selvmorderiske sanktioner indført overfor Rusland. Man rystes gang på gang over at dumhed tilsyneladende ingen grænser har. Men måske det ikke er så underligt at man ønsker censur, for tænk hvis sandheden slap ud !
Besvar med citat
  #8 (permalink)  
Gammel 2nd May 2022, 12:01 PM
Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 48
Standard Atomvåben er fredsbevarende

Citer:
Oprindeligt indsendt af olebole2 Se indlæg
Ih altså Tortellini, med den slags konspiratoriske skriverier risikerer du nogle superidiotiske helt ude i hampen anklager om at du inviterer til Mozart koncert eller at du er imod mobiltelefoni som du sikkert mener Bill Gates bruger til udryddelse af menneskeheden, hvad alt dette så end har med ytringsfrihed at gøre. På den anden side set, hvis du har modtaget et passende antal "vaccine" boostere har du formentlig større løbepas for hvad du må ytre for disse idiotiske globalister som jo i øvrigt har ædt dette nye krigsnarrativ råt og derfor støtter vicepræsident Joe Biden's personlige krig i Ukraine plus alle hans false flag krigsforbrydelser samt amerikanernes uendelige krigsførelse planeten rundt ligesom de umådeligt tåbelige og selvmorderiske sanktioner indført overfor Rusland. Man rystes gang på gang over at dumhed tilsyneladende ingen grænser har. Men måske det ikke er så underligt at man ønsker censur, for tænk hvis sandheden slap ud !
Jeg har faktisk tænkt over det med "vicepræsident Joe Biden's personlige krig i Ukraine" og jeg har bemærket at US har besluttet at sende massiv våbenstøtte til Ukraine. Jeg tror at det eneste, som afholder US fra at gå "all in" i Ukraine og skabe en en ny verdenskrig på Europæisk jord - igen - er at Rusland har atomvåben. Det kan vi være glade for at de har.
Besvar med citat
  #9 (permalink)  
Gammel 3rd May 2022, 01:54 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 1,090
Standard

JERUSALEM—Religious experts have begun voicing concerns that a local carpenter’s disinformation is spreading among Israelites most susceptible to unapproved ideas.

https://babylonbee.com/news/local-ca...igious-experts
Besvar med citat
  #10 (permalink)  
Gammel 10th May 2022, 09:25 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2021
Indlæg: 283
Standard Trump tilbage på Twitter?

Det ser ud til at Elon Musk vil lade Donald Trump komme tilbage på Twitter, da han finder det “umoralskt” at han i sin tid blev udelukket. Bliver spændende at se.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Dobbeltmoral er bedst Vymer Politik 1 5th April 2021 10:51 AM
Twitter helt ude i hampen Vymer Off-topic 0 21st October 2020 12:42 PM
Twitter praktiserer shadow banning Vymer Politik 3 13th October 2018 12:23 PM
Venstrefløjens dobbeltmoral madsensd Off-topic 24 2nd September 2015 04:20 PM
Boligdebatten på Twitter Tim Generelt 0 18th December 2009 07:39 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 12:10 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.