Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Ønskelisten (http://www.boligdebatten.dk/onskelisten/)
-   -   Forbedret søgning efter andelsboligers nettopris (http://www.boligdebatten.dk/onskelisten/14291-forbedret-sogning-efter-andelsboligers-nettopris.html)

nielsandersen 14th May 2011 07:13 PM

Forbedret søgning efter andelsboligers nettopris
 
Jeg søger efter en andelsbolig, men det er ret besværligt at få et ordentligt overblik over relevante boliger, hvis jeg fx har råd til en nettohusleje på 10.000 kr.

Problemet er at feltet nettopris i en andelssøgning bliver brugt til boligafgift og ikke som et reelt netto-felt.

Se fx Andelsboliger - Sælge og købe andelsboliger har en rigtig god måde at splitte felterne op på, hvis I har brug for inspiration.

abu1983 20th April 2012 10:55 AM

Jeg savner den samme funktion, da det samtidig bliver lettere at sammenligne 2 boliger på ydelsen, inden man går videre med kontakt til sælger.

Som det er nu er jeg tvunget til at regne på det i et regneark, men desværre ser det ikke ud til at boliga har planer om at arbejde med den ønskede funktion.

Jeg stiller hermed forslaget igen. En mulighed kunne være hvis man deler feltet netto op i 2 hvoraf det ene feltet er boligafgift for andele og fællesudgifter for ejer mens det andet felt vil være pris for finansiering med udgangspunkt i standardfinansiering for den pågældende bolig


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 07:33 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.