Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Udvalgte Bolig nyheder (http://www.boligdebatten.dk/udvalgte-bolig-nyheder/)
-   -   Forbrugerrådet: Nyt boliglån kan blive dyrt (http://www.boligdebatten.dk/udvalgte-bolig-nyheder/777-forbrugerradet-nyt-boliglan-kan-blive-dyrt.html)

Nyheder 1st October 2007 03:50 PM

Forbrugerrådet: Nyt boliglån kan blive dyrt
 
Rentedyk er et relativt sikkert lån, men det er dyrere, og man skal være opmærksom på kursen, hvis lånet skal indfries før tid, vurderer Forbrugerrådet.

Læs mere her

Kilde: politiken.dk

Thomas 2nd October 2007 07:53 AM

Bare rod kreditmarkedet til med flere fikse ideer, det skal nok hjælpe!
Disse tiltag er skadelige, fordi de mindsker gennemskueligheden, hvilket i sig selv øger risikoen - og dermed renten.

Konsulenten 2nd October 2007 07:58 AM

Sig tak til Bent Betjent....han "skyldte" åbenbart Danske Bank en tjeneste...men hvem ved ? Realkreditfinansieringen er igennem de sidste 5 år blevet mere og mere kompleks... til gavn for hvem ??? ;-)

Thomas 2nd October 2007 08:10 AM

Danske Bank
 
Konsulent:
Jeg læser i Jyllands-Posten her til morgen at Danske Bank har haft et møde med de store investorer, hvor intet er sluppet ud.
Artiklen pointerer endvidere at Danske Bank er den af de store banker, der har moret sig mest med disse kreative udenlandske værdipapirer.

De to ting sammenholdt: Hvis man holder møde med store investorer uden at komme med beroligende lyde bagefter, så er det værre end man tror.

Jeg tror din bemærkning nok rammer mere præcist end som så! Afdragsfriheden og Bendt Betjents indgreb kan have sin egentlige oprindelse i alvorlige interne problemer i Danske Bank koncernen, hvor Danske Bank har villet forlænge horisonten med brædder i håbet om, som Micawber i David Copperfield siger: "Noget vil vise sig". Jeg er helt sikker på at Straarup ikke bryder sig om sammenligningen.

Afdragsfrie lån - gode som de kan være anvendt med den rette indsigt og forsigtighed - er jo blot en anden måde at konstatere at debitor ikke betaler, hvad han skylder.

Beond 2nd October 2007 07:30 PM

Hold da op, man skal næsten ikke blinke før konspirationerne vokser frem.
Jeg synes snart det er ved at blive beskæmmende.

Konsulenten 2nd October 2007 08:21 PM

Kan du blive skræmt af det ?

Beond 2nd October 2007 10:10 PM

Citer:

Oprindeligt indsendt af Konsulenten (Indlæg 12271)
Kan du blive skræmt af det ?

Beskæmmende ikke skræmt.

Konsulenten 3rd October 2007 06:36 AM

Ja, ok men ser du ikke sammensværgelser overalt snart ? Mange af de ekstreme positive(negative herinde overvurderer deres indflydelse... boligmarkedet m.m.m. udvikler sig den vej det gør, uanset debatten på BOLIGA. Synes debatten herinde, bortset fra en enkelt ny deltager i ny og næ, kører i ring... rent faktisk er den gået i selvsving :-)

Thomas 3rd October 2007 07:58 AM

Vores indflydelse er uhyre ringe.

Det minder mig stadig om min oplevelse af veteranbanen i Tivoli som 5 årig. Jeg var dybt koncentreret om at styre gennem første sving - så lagde jeg mærk til at den kørte på skinner.

Vi sidder her i vores små veteranbiler og kører rundt på banen, mens markedsmekanismerne ganske uafficeret trækker os rundt imanegen. Min er heldigvis deDion Bouton'en

Konsulenten 3rd October 2007 08:10 AM

Nu må du lige oplyse mig, den uvidende.. din sidste sætning ??
Og meget enig, herinde er der ca. 25 - 30 aktive/meget aktive debattørere - men de flytter absolut intet i den "store" verden. Og da slet intet, absolut intet på renten, huspriserne, omsætningen m.m.m.m.

Minder mig om et forum der hedder Railorama, jernbaneentusiaster, de ville blande sig hvorfor en erhvervshavn i min by, fjernede skinnerne.. vi havde ikke haft togdrift i over 20 år. men de troede også at de kunne ændre verden.. ;-)


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 06:34 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.