Se enkelt indlæg
  #8 (permalink)  
Gammel 13th September 2007, 10:22 AM
HusMedHave HusMedHave er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 493
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af fidus Se indlæg
nu mere du laaner og nu laengere du er om at betale tilbage, nu mere renter skal du betale; det goer endnu mere ondt hvis priserne ikke stiger for at kompensere. rigtig mange bor til leje i egen bolig og for ejen risiko og vil fortsaette med at goere det til evighed. det goer det ikke billigere.

man plejede at kunne gange kontant prisen med to for at faa den rigtige pris med renter, men det er vist kun blevet vaerre - meget vaerre. al gaeld skal betales enten idag eller senere - du bestemmer selv, men du slipper ikke.

som jeg ser det er den eneste gaeldsaetning der kan betale sig for individer uddannelse da det kan give et afkast; man synes jo heller ikke det er fedt at staten kober strore middage for laante penge fr nu at goere det meget simpelt - der er det langt bedre at investere i broer som kan give et afkast - er paralellen klar?

Selvfolgelig kan man vaere heldig og laane til en god investering, men saa er det ikke menig mand laengere...
Der er noget du har misforstået. Al gæld skal ikke nødvendigvis betales idag eller senere. Du kan også vælge at betale noget af gælden eller slet ikke noget overhovedet. Fordelen i forhold til at bo til leje er at en evt. værdistigning (uundgåeligt over tid) vil tilfalde ejer også selv om han skylder 100% væk. De færreste private kan låne penge til andre typer investeringer, boligen er det nemmeste og man slår samtidig flere fluer med ét smæk.
Besvar med citat