Se enkelt indlæg
  #3 (permalink)  
Gammel 9th December 2009, 12:33 PM
Hugaffen Hugaffen er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Lokation: Vestegnen
Indlæg: 542
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af CN_gold Se indlæg
Ægte økonomisk krise om fem Ã¥r « Mogensens analyse « blog.politiken.dk

Hvad siger debatoerne til Peter Mogensens beskrivelse af "Den økonomiske atombombe….." ?

Tidligere naar vi herinde har talt om Danmarks fremtid og jeg har naevnt at vi vil opleve en stigning i antallet af aeldre fra ca 1 mio til 2 mio, og at dette vil have katestrofal betydning hvis der ikke sker radikale reformer, har det ikke rigtigt bidt sig fast i optimisterne.

Hvad siger I til artiklen, er det ren dommedagssnak?

Hvilke loesninger mener I der er paa problemet?

Er problemet ikke, at penge ikke har nogen reel værdi? Penge er jo egentlig kun en lovning eller en indfrielse af arbejdskraft. Hvis der ikke er nogen arbejdskraft i den anden ende, kan man have nok så høje skatter og nok så meget sparet op til pensionen, uden at få noget ud af det alligevel?

Der var engang en debattør herinde der sagde, at det mest fremtidssikrede job var Sosu-assistent og vi ville opleve at det kostede det hvide ud af øjnene at rekruttere disse sosu'er. Jeg tror efterhånden det er der vi er på vej hen.

Vores finansielle/økonomiske system fungerer kun så længe der er flere ydere end nydere og vi er godt på vej ud over afgrunden allerede i DK. 800.000+ står uden for arbejdsmarkedet og flere kommer til. Der bliver flere og flere pensionister og ingen politikere vil reformere systemet af frygt for deres taburet.
__________________
Bemærk - tudekiks modtages gerne
Besvar med citat