Se enkelt indlæg
  #31 (permalink)  
Gammel 22nd October 2007, 07:06 PM
S.E.L S.E.L er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2007
Indlæg: 119
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af multi s Se indlæg
Jeg kan kun give Bille ret
Det meste af det man kan læse her er sortsyn og dommedagsprofetier uden hold i noget som helst, boligmarkedet i København Kalundborg eller for den sags skyld Thy, lever sit eget liv, styret af almindelig markedslogik, udbud efterspørgelse samt renten sådan har det altid været.
De eneste to tidspunkter boligprisen betyder noget på, er som førstegangskøber og den dag man sælger, for ikke at købe noget andet
ellers er bolig priserne ligegyldige.
Den vigtigeste faktor når men køber fast ejendom er, at have råd til at bilve boende uanset rente og prisudvikling, og det er absolut min opfattelse at det har stort set alle boligejere, så den der med kolaps kæmpe prisfald og kø ved dommerkontoret er dommedagsprofeti som aldrig går i opfyldelse.
ja boligens pris er ligegyldig. ALLE har råd til en bolig. KØB KØB før priserne stiger. Det går ufattelig godt. Man skal skamme sig hvis man tror andet. TIl sidst: hvis man har råd til at købe pizza hver dag har man også råd til en villa til 3-4-5mill. KØB for pokker, det bliver aldrig billigere.
Besvar med citat