Se enkelt indlæg
  #4 (permalink)  
Gammel 25th April 2007, 04:50 PM
Leersen Leersen er offline
Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 46
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af goofp Se indlæg
tror i hvert fald at vi kan konstatere, at de år hvor det bare gjaldt om at komme med på toget, er slut. I dag er det fornuftigt igen at spare op til en udbetaling, og at overveje størrelsen af den samlede gæld.

Synes at de to links illustrerer meget godt hvad rigtig mange fornuftige mennesker tænker lige nu: Der er ingen grund til at skynde sig.

Hvis nu den aktuelle stigning i udbudet på boligsiden blot skyldes, at folk er holdt op med at købe desperado for at komme med på toget .... så kan vi nok godt regne med en yderligere stigning i udbudet hvis fx køberne decideret begynder at forholde sig afventende.

Jeg har en kollega, som tjener ca 23000 om måneden og har købt en bolig i København til 1.1 mio kroner på et afdragsfrit lån. Han sidder ikke ret godt lige nu, tror jeg. Han er nærmest i farezonen for en tvangsauktion. Her er hvad sælgerne sagde til ham:
"priserne, de vil fortsætte med at stige"
"du skal ikke leve på det du får betalt af, men stigningen i værdi"
Og en af de gode:
"så længe der er mangel på boliger i København, vil priserne stige"
Nogen (måske mægleren) havde givet ham den ide at der er mangel på boliger i København. Det synes desværre ikke at være tilfældet.
Glemmer du ikke lige at oplyse hvornår din kammerat har købt denne lejlighed? Er det bare 3-4 år siden så var udtalelserne omkring markedet jo korrekte og var det for en uge siden så har han vist ikke fulgt med.....
Besvar med citat