Se enkelt indlæg
  #193 (permalink)  
Gammel 27th May 2010, 12:08 PM
Nordstar Nordstar er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2008
Indlæg: 4,875
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Lejeren Se indlæg
Tja, en person med en ph.d. i jura skulle man da ellers tro ville være ret kompetent til at styre det retligt set komplicerede skatteområde
Ja, og Ole Stavad var sparekasseassistent, så hvad er din pointe?

Stavad var en af de mest kompetente skatteministre Danmark har haft i nyere tid sammen med Isi Foighel, men også socialdemokrat af den værste skuffe når det handlede om nidkærhed og smålighed. Hans godnatlæsning var Ligningsvejledningen og han kunne detaljerne bedre end de fleste statsautoriserede revisorer eller skatteadvokater.

På samme måde er Nick Hækkerup en skattesocialist af værste skuffe. (Omend jeg betvivler hans faglige viden - han har mest beskæftiget sig med sin borgmesterpost)

Forleden blev han i øvrigt grillet i Folketingsalen da han skulle forsvare Fair Forandrings forslag om højere cigaretafgifter. Nye beregninger som fremgår af Grænsehandelsrapporten, viser at S/SF's forslag om højere afgifter vil give et massivt 0 i merindtægter, da de blot vil udløse en ketchupeffekt og massiv grænsehandel.

Skatteministeriet er i øvrigt ikke dem der bestemmer de store linier. De skal blot opkræve det som Finansministeriet udstikker.

Sidst redigeret af Nordstar : 27th May 2010 kl. 12:42 PM.
Besvar med citat