Se enkelt indlæg
  #8 (permalink)  
Gammel 23rd June 2010, 04:44 PM
BamsesFar BamsesFar er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2008
Indlæg: 7,296
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Realisten Se indlæg
Det er decideret grinagtigt at påstå den slags pga. 0,1% i forskel. Vi taler om lidt over en hund om måneden netto for et lån på 2 mill. Hvor mange tror du egentlig gider skifte RK for en hund med tanke på de omkostninger der er ved flytningen? De færreste vil overhovedet være klar over denne forskel og hvor mange mon egentlig ved hvad en bidragssats er? Det er kun os nørder herinde der går op i den slags.

Denne nyhed vil ikke rokke markedet så meget som en centimeter.
Det interessante er, at Nykredit de facto er fastlåst på nuværende niveau.

Det bliver derfor de andre, der kommer til at øge spændet. Man kan jo så vurdere, hvor "sunde" de andre mon er?

Eet år mere - og nul "pakker" til KR'erne - så skal du se helt anderledes markante forskelle. Der kan også komme ny lovgivning, der medfører at alle de tvangsboliger, der pt. hamstres hos RK'erne, skal bogføres til markedspris - i.e. prisen ved salg imellem uafhængige parter på maks. 6 måneder. Jo, jo, bidragene er på vej op. Ud over der, hvor der er et glasloft - Nykredit.


I øvrigt bliver de meget mere interessant, hvad Nykredit nu gør. Det er ingen hemmelighed, at nogle af landets bedst aflønnede / bedst tilgodesete ansatte sidder i RK'erne. Så der er formodentligt masser af muligheder for kraftigt at "leane" organisationen. Endeligt er der fusionsvejen.


/BF

Sidst redigeret af BamsesFar : 23rd June 2010 kl. 04:47 PM.
Besvar med citat