Se enkelt indlæg
  #8 (permalink)  
Gammel 27th December 2007, 10:51 PM
Gorrion Gorrion er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 3,519
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Beond Se indlæg
Nu skal du huske på du har lovet os en depression ik
Her er forøvrigt en lille historie der nok er blevet sorteret fra da den ikke passer til skrækscenariet Bankekspert: Kreditkrisen er overdrevet
En vis mand, der lige som jeg, ikke er med på "hysteri-vognen"
Kære Beond
Jeg har netop lige indledt denne version 3,0 med at gørre det klart at jeg stadig fastholder at USA har været i Recession i måneder og hvis ikke der sker et mirakel i løbet af Januar så indleder USA en såkaldt Depression i starten af Feb.
Og nej den historie er IKKE soteret fra, jeg har faktisk selv linket den i version 2.0 og tilmed kommenteret den. http://www.boligdebatten.dk/generelt...-2-0-a-61.html
CITAT: WebTV popup
Her er endnu en finansanalytiker som overhovedet ikke har et begreb om størrelsen af denne krise, og selvom man under normale vilkår kan give ham ret i at tabene ikke kan blive større end 0, så er historien helt anderledes med denne subprime krise som angriber investeringer på en helt anden og langt mere aggresiv måde. Den er nærmest udstyret med en slags gift som lammer finansverdnen og giften spreder sig i lynhast.
Der kommer langt flere problemer fra USA de første 6 måneder af 2008 end vi har set siden Aug 2007 og til nu, og derfor er det min anbefaling at afholde sig fra finansaktier en rum tid endnu (Skal lige gørre opmærksom på at jeg ikke selv handler med aktier og ikker er specialist på området!) men det er dog min overbevisning.

Jo der har været store fald på aktierne i 2007, og de kan virke voldsomme når det er over sådan en bred kam, anført af finansaktier . . . Men som jeg ser det har vi langt vej endnu til stabilitet i finansverdnen, og dermed også på vedholdne stigninger på finansaktier . . han mumler dog afslutningsvis da også noget om 1-2-3 år på sigt . . . hehe . . . jeg tror man kan passe bedre på sine penge i andre midler på den tid.

Det er næsten syndt for ham . . . og jeg syntes egentlig ikke "nu når jeg tænker over det" at jeg vil bære nag over ham, men han syntes måske det var hans chance for at gøre sig kendt i finanskredse . . . jeg syntes nu hellere han skulle tage og holde Juleferie, ja sågar tage Nytår med.


Så min gode Beond, endnu engang må jeg feje dine efterhånden ligegyldige anslag til side!
Besvar med citat