Se enkelt indlæg
  #6 (permalink)  
Gammel 13th May 2011, 06:29 PM
laxxe laxxe er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: Aug 2008
Indlæg: 1
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Donald Se indlæg
Det må man sige, medmindre I har fået den udleveret inden den udløb og den så er udløbet i mellemtiden.
Vi står også i en situation, hvor tilstandsrapporten er tæt på at udløbet. Vi har dog fået den udleveret for lidt tid siden. Alt er altså i skønneste orden - der kan tegnes en ejerskifteforsikring uden problemer osv.?

Huset har stået til salg i lige knap et år. Jeg har i øvrigt fået at vide, at der kun er lavet denne ene tilstandsrapport. Huset skulle altså have været til salg (og annonceret) knap et halvt år, før den blev lavet. Det lyder underligt, men mægler sagde, at der havde været interesserede (fra køberkartotek) med det samme. Er det ikke et krav, at der laves en tilstandsrapport (hvis der skal laves en ejerforsikringen) - uanset hvordan køberen findes?

Citer:
Oprindeligt indsendt af Donald Se indlæg
Såfremt I ikke har fået den inden udløb og den blot ikke er gyldig på købsdatoen bortfalder sælgers tilbud til jer om attegne ejerskifteforsikring og han hænger på sit ansvar.
Du skriver "blot" - det forvirrer mig lidt. Det handler om, hvornår en evt. køber har fået udleveret tilstandsrapporten? Hvis ja, så er det da lidt besynderligt - hvordan kan sælger/mægler bevise, at de har udleveret tilstandsrapporten (før den udløb)?
Besvar med citat