Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 17th March 2008, 12:10 PM
Gorrion Gorrion er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 3,519
Standard Største økonomiske krise siden Anden Verdenskrig: version 5.0

Så er det vist på tide med et nyt kapitel i denne tråd!
http://www.boligdebatten.dk/generelt...rdenskrig.html
http://www.boligdebatten.dk/generelt...ion-2-0-a.html
http://www.boligdebatten.dk/generelt...ion-3-0-a.html
http://www.boligdebatten.dk/generelt...ion-4-0-a.html

Sikken en tur vi har været igennem siden jeg startede denne tråd den 10 Aug. 2007. Det er idag Mandag D 17. Marts 2008 og for en del er Påske ferien allerede startet. Nogle der "nok" ikke holder ferie idag er finansverdnen og aktiemarkederne, jeg tror mange skal skifte skjorte flere gange i løbet af dagen idag, for der er næsten tale om en ny Black Monday . . . Jeg vil dog hellere døbe den The Black Easter 2008.
Bear Stearns, USA's 5 største investeringsbank er gået konkurs og blev overtaget af JP Morgan Case (støttet af FED) for 2$ pr aktie.
Dette er helt klart signal om at den er ruskende gal i finansverdnen, og vil få vidtrækkende konsekvenser til alle afkroge i det finansielle "system" . . .
hmm ordet system syntes nærmest fraværende i finansverdnen nu, det minder nærmere om lerdueskydning.
FED eller hvad h...... det så end er, har efterhånden leget russisk rulette med finansverdnen igennem 8-9 måneder nu, og hver gang er kuglen gået af lige i panden på finansverdnen og dem selv, og vil gøre det igen hvis de vælger at sænke renten yderligere, og i endnu højere grad hvis andre centralbanker tror de er nødsaget til at følge efter.
Denne økonomiske krise har nu skrevet sig ind i historiebøgerne og har efter min overbevisning, og ud fra hvad jeg ved om krisen i 1929, overgået denne.
Det økonomiske system vi kendte er sat ud af spil, specielt med FED's tåbelige økonomiske politik. Penge for tusinder af milliarder er tabt, og de makroøkonomiske konsekvenser er ubeskrivelige.
Der er simpelthen tale om en økonomisk nedsmeltning, i kernefysisk målestok.

Med disse ord er version 5.0 af debatten om Største økonomiske krise siden Anden Verdenskrig indledt.

Med venlig hilsen
Gorrion
Besvar med citat