Se enkelt indlæg
  #10 (permalink)  
Gammel 15th March 2012, 11:41 PM
Skyblue Skyblue er offline
Moderator
 
Registreringsdato: Apr 2007
Lokation: 2860
Indlæg: 11,122
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af New Yorker Se indlæg
Jamen, nu-nu-nu vender det!!!

Eller hvordan er det nu, det er?

Her er lidt inspiration fra den anden side af dammen:

http://www.standardandpoors.com/serv...obnocache=true

Bemærk, at det ikke kun er Detroit, der er under år 2000 niveau (nominielt). Cleveland, Las Vegas og Atlanta er også under...

Og inflationsjusteret er i hvert fald Phoenix, Minneapolis, Charlotte og Chicago under år 2000 niveau. Tampa, San Fransisco og Denver må være tæt på, hvis ikke under.

Og hvilken relevans har det så?

Vel, i "gamle dage" forsøgte bl.a. undertegnede mere eller mindre ydmygt at påpege, at Japans nyere historie viste, at prisen på fast ejendom. I en udviklet økonomi sagtens kunne være vigende over en længere årrække (i tilfældet Japan, mere end 20 år).

Hvis der er nogen med møglerhjerne, som bilder sig ind, at det ikke kan ske i DK, vil jeg gerne ydmygt påpege, at det ser ud som om det fint kan lade sig gøre lige ovre på den anden side af vandet.

Såååeh, helt præcist hvad er det, som vil forhindre 10+ års prisfald i DK? Hvorfor er det - demografi m.m. taget i betragtning ikke det mest sandsynlige outcome?

Se det er vist boligsælgerens virkelige mareridt!

I øvrigt tak for linket til en særdeles relevant case.

Best regards,

Ex-NY
Det sker aldrig her. Vi er langt rigere end amerikanerne og japanerne, og vi er ihvertfald ikke så dumme at vi gældsætter os til op over ørerne...

.. eller...
Besvar med citat