Se enkelt indlæg
  #6 (permalink)  
Gammel 19th July 2012, 03:40 PM
Vymer Vymer er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2008
Indlæg: 10,783
Standard

Sund fornuft fra Torsten Schack Pedersen. Er der noget man ikke skal lade sig forblinde af er det økonomoners påstand om stor indsigt.


Et citat fra Milton Friedman: You might know the words, but do you get the music? « The Market Monetarist

Citer:
“I have long believed that a feeling for economics is something people are born with rather acquire through education. Many highly intelligent and even highly trained professional economists knows the words but don’t get the music. On the other hand, people with little or no training in economics may have an intuitive feeling for it.”

Lad os se på ideen om skatter som værende så vigtige, så vigtige...
Sjovt at observere at USA ikke klare sig meget bedre end DK på trods af deres lave, lave skatter. For slet ikke at tale om Japan. Mens superbeskattede Sverige kørt som smurt i olie.

Tax Justice Network: Do low taxes promote growth and prevent crises?

Citer:
Oprindeligt indsendt af Nordstar Se indlæg
"Økonomerne har altid været imod vores skattestop, men de kan mene, hvad de vil, for vi vil ikke brandbeskatte boligejerne. Vi bliver nødt til at skære igennem, for ellers kunne vi jo bare lade kloge eksperter styre landet.

Det er enormt velkendt, at vi mener, der skal være tryghed om boligejernes økonomi. Det har vi lovet danskerne i 12 år. Derfor står vi vagt om skattestoppet i forhold til boligskatten. Det er et troværdighedsspørgsmål.


Torsten Schack Pedersen, skatteordfører, Venstre

Hvorfor lytter I ikke til landets førende økonomiske eksperter?,

I øvrigt meget aktuelt:

Dansk økonomi sakker bagud

Sidst redigeret af Vymer : 19th July 2012 kl. 03:42 PM.
Besvar med citat