Se enkelt indlæg
  #30 (permalink)  
Gammel 5th June 2013, 11:10 AM
codul codul er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2010
Indlæg: 402
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af MatthewDK Se indlæg
Det er lidt svært at forholde sig til misèren når man ikke har fogedrettens kendelse. Nykredit er vel interesseret i at sikre sit låneudestående. Med udsigt til insovensbehandling (eller konkurs) ville de måske kun kunne sikre en mindre del af deres tilgodehavende fordi alle kreditorer ville være nødt til at acceptere en dekort. Nykredit kan ikke begære tvangsauktion over ejendommen (og byde op i egen pant) da foreningen ikke misligholder lånene. På den anden side så er det som SortKaffe bemærker svært at forstå hvordan manglende varmt vand (eller retablering af rør) kan føre til at långiver indsættes (og dermed overtager/ejer) ejendommen mens foreningen udsættes. Hvor er kendelsen...?
Det er ikke den rigtige sammenhæng. Et flertal i foreningen ønsker en konkurs og dermed en tvangsauktion af ejendommen. Nykredit mener at foreningen er solvent og skifteretten har også tidligere fastslået at foreningen er solvent.

Der ingen andre kreditorer af betydning, alle Nykredit som har belånt ejendommen langt op over skorsten og stor kassekredit oveni.
Besvar med citat