Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 18th September 2014, 07:46 PM
Proffen Proffen er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2011
Indlæg: 4,454
Standard

Noget bøvl, først og fremmes for jer, men sikkert også for Benee.

Ingen tvivl om at der skal fuges mellem vinduerne. Det skal bare gøres.

Men det er helt klart rigtigt at det er dyrere at bygge i 2 etager. Du skriver 2 etager, mener du 2 fulde etager, eller udnyttet tagetage, eller et trempelhus hus.

2 etager koster mindst 12 % mere end samme antal kvm. i ét plan. Sådan er det bare. Taler vi hus med trempel er det næsten det samme og en skagenstil lidt mindre.

Det er byggefirmaets ansvar at undersøge de mest basale ting, såsom målerblad, men det er den advokat der har rådgivet jer omkring grundkøb, der har ansvaret for at få alle servitutter på bordet. Jeg kan simpel hen ikke tro at Benee påtager sig opgaven om at rådgive omkring grundkøb, det er der nok ikke nogen byggefirmaer der gør.

Den må I tørre af på den advokat der sikkert har rådgivet omkring køb af grunden. I salgsmaterialet har servitutterne vel også fremgået og hvad, ellers kan der være tale om mægleransvar.

Er der noget der kan tørre af på Benee, så kan det højst være lokalplanen, den skal man nok som entreprenør sætte sig ind i.

Problemet med den udvendige vandledning, er noget flydende. aftalen er lidt løs. Men der er meget strikse regler for udvendige vandinstallationer. Det er rasende dyrt og lave det hele og man får ikke meget for kr. 10.000,-

man kan så undre sig at det kommer så langt, at man vælger en til at bygge sit hus, når det starter så skævt og man accepterer at betale kr. 300.000 og på forhånd være uenig om prisen. Er man så ikke selv igang med at rode sig ind i en konflikt.

Der er nok lidt frem og tilbage.
Besvar med citat