Se enkelt indlæg
  #3 (permalink)  
Gammel 19th September 2014, 09:16 AM
nybygger2014 nybygger2014 er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: Jul 2014
Indlæg: 16
Standard

Når man er total entreprenør så følger der et rådgivende ansvar med. det er også entreprenøren der har ansvar i forhold til arkitekt da denne er ansat af ham og det er ham der står for at indhente bla. byggetilladelser kende til lokal planer som du også henviser til.

Det koster mere at bygge 200m2 i et plan end det koster at bygge 100m2 i grundplan med en fuld etage oven på der også er 100m2. I alt fald hvis du spørger COWI A/s, danmarks førende ingeniører - ca 30 % billigere. du sparer en masse på fundament og tag, jord gravning, kørsel bla bla.

Det er først på et senere tidspunkt vi finder ud af at Benee har en utroværdig karakter. Voldgiftssag med følgende forlig har han heller ikke overholdt nu 7 måneder efter. Hvis du mener det er en rimelig måde at drive forretning på, så er vi ikke enige her.

Problemet er også, som du selv er inde på, at aftalerne er flydende/med gråzoner. Benee har jo bildt os ind at vi får det vi ønsker, men udnytter systematisk gråzonerne til sin egene fordel. Hvis ikke det var hans intention at udføre opgaven, hvorfor så i det hele taget påtage sig den og taget penge for den? - det er det man kalder ond vilje.

Du siger frem og tilbage - Først og fremmest er det Benee der har fået penge for et stykke arbejde som han ikke opfylder. Selvom vi har rettens ord, så fortsætter Benee med at ignorere det. I vores verden er det det man kalder for uhæderlig virksomhed. Og naturligvis er det bøvl for Benee, det er fordi vi er grundige det bliver besværligt for ham og han sidder i den rede han har skidt i.
Besvar med citat