Se enkelt indlæg
  #3 (permalink)  
Gammel 1st August 2015, 07:35 AM
Proffen Proffen er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2011
Indlæg: 4,681
Standard

Det drejer sig om at gribe tingene rigtigt an. Sørg for at få gravet nok jord af, så der er plads nok til minimum 15 cm. ordentligt muldjord der hvor der skal sås græs. Det må ikke være harpet muld, som mange mener, det klapper sammen, men bare god havemuld. Det er sjældent at det der lægges ud efter et byggeri er godt nok.

Entrer med et entreprenørfirma der kommer med en rendegraver, han kan samtidig grube med bagskovlen. Hvilket bare er at løsne jorden. Samtidig kan han udlægge sant og stabilgrus i nødvendigt omfang. Det koster ca. 550 kr. i timen og så sker der noget.

Han kender så sikkert en der kan komme med en stor traktorfræser og han tager en time og skal nok have kr. 1000 for det ialt. Rendegraveres bruger nok 6 timer.

Så er der grovplaneret, grubet og fræset. Køber man en græsrive til 200 kr, så er det let revet af, man skal bare gøre det inden for et par dage efter der er fræset, inden det klapper sammen igen.

Det ville jeg få gjort inden jeg flytter ind. Det er en perfekt årstid de næste 3 måneder. Der er frø for kr. 2.000.

Fliser kender i prisen på. ca. kr, 100 pr. kvm.

Brug pengene på ordenlige maskiner og på noget ordentligt jord, skal der graves af og køres bort, så gør det, så er resten en leg. Det samme gæder det vedr. hæk, få gravet nok ud og få ham til at løsne jorden evt. udskifte. så er hækken let sat og den gror. Det er ikke maskiner der koster, det er mande timer.

Bestil ham i god tid, det er ikke let at få en entreprenør til det, men som sagt vær i god tid. Præciser at han hellere må bruge en time ekstra og det så bare er iorden. God arbejdslyst og gå bare i gang nu. Byggefirmaet mp bare rydde op, så i kan komme til.
Besvar med citat