Emne: Nybyggeri
Se enkelt indlæg
  #4 (permalink)  
Gammel 25th September 2016, 12:59 PM
MickB MickB er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2013
Lokation: Hørning
Indlæg: 101
Standard

Hej igen

Tak for jeres kommentarer

Nybyggeren4000:

Forældrebadeværelsesindretningen har vi bevidst valgt. Vi lægger vægt på at få mere ro i soveværelset. Jeg har en skotsk kone, som ofte har familie på besøg i et par uger af gangen, så det er også rart at de ikke skal igennem soveværelset for at bruge det store badeværelse.

Syd er lidt skråt nede fra, hvorfor vi flyttede køkkenet til toppen og skrottede entréen. Det vil være mere indbydende som du siger med en dedikeret entré, men dette var hvad vi synes gav mening pga. grunden og hvad der er praktisk for os.

Vinduet i stuen der peger mod bryggerset er et smalt højt placeret vindue. Vi har tænkt os at have en kommode under. Vi kunne godt tilføje flere vinduer i stuen, som du forslår, men vi tror måske der bliver meget varmt derinde med endnu mere glas. Den skal vist lige vendes lidt i hovedet

I nævner at vi ikke har valgt akustiklofter. Vi har valgt trælofter, da vi synes det er mere hyggeligt og akustikken skulle ikke være noget problem, så vidt jeg kan forstå.

Vi havde først valgt trægulve, men vi har et barn på vej, som nok ikke bliver enebarn. Vinyl holder til nogle flere slag end træ.

lhj11111:

Mht. inventar så er det ret svært at vurdere, hvad det løber op i. HTH er ikke gode til at skrive hvad diverse løsninger koster på deres hjemmeside. Vi overvejer at lade HTH stå for køkkenet og så tage en tur i Ikea efterfølgende, men nu må se, hvad HTH siger de skal have.

Se svar til Nybyggeren4000 mht lofter

Sidst redigeret af MickB : 25th September 2016 kl. 01:02 PM. Årsag: Stavefejl
Besvar med citat