Se enkelt indlæg
  #7 (permalink)  
Gammel 28th December 2018, 06:41 AM
SantaC SantaC er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 2,765
Standard

Problemstillingen kan anskues på flere måder

A) afvent
Der er to scenarier
1) priserne stiger, så I ikke har råd til huset der i dag koster 5 mio. I vil dog stadig have råd til et hus et sted, da I ikke virker bange for at søge udenfor jeres primære område og jeres indtægt er steget relativt mere end den gennemsnitlige indtægt.
2) priserne falder og I har råd til huset til 5 mio.

I begge scenarier ender i med et hus, i bedste fald det hus I egentlig vil have og i værste fald det hus I kan købe i dag. Stillet op på den måde mener jeg I skal vente.

B) følg markedet
I følger markedet og køber nu. I kommer ind på markedet og følger det i tykt og tyndt. Hvis priserne stiger, stiger jeres hus med, hvis priserne falder sidder I i jeres hus og er ligeglade. Om fem år kan I købe det hus I gerne vil have ligemeget om priserne stiger eller falder. I gør det bare ikke fordi lille Olia går I en “fantastisk” børnehave. I ender derfor hvor det billige hus ligger med denne strategi.


Økonomisk kan både “køb billigt hus nu” og “afvent” være den bedste løsning. Hvis I sad i en lejlighed hvor I ikke sparede op ville det være nemt, da I så skulle købe, men de 250.000kr/år betyder noget.
Besvar med citat