Se enkelt indlæg
  #56 (permalink)  
Gammel 17th February 2019, 12:43 PM
BOBOB BOBOB er offline
Banned
 
Registreringsdato: Aug 2017
Indlæg: 1,322
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af MarkD123 Se indlæg
Utroligt at vi ikke er kommet videre fra at kalde folk racister, der påpeger fakta. Ja, kultur betyder faktisk noget. Mennesket kan handle dårligt, hvis ikke det kultiveres og opdrages på rette vis. I nogle kulturer kultiverer og opdrager man meget problematisk. Blandt andet som følge af helt andre værdier, der gør det tilladt at tæve sine børn og problematiserer det 'at vende den anden kind til'/at tilgive og ser det som et svaghedstegn. Det medfører større voldsparathed. Det har intet med 'race' at gøre. Faktum er at mellemøstlige indvandrere er mere kriminelle, også når man fjerner den faktor der hedder socioøkonomisk baggrund. Det viser alle statistikker.
Nej

Fakta er at mellemøstlige indvandrere får flere domme. Det hænger blandt andet sammen med den prioritering vi som samfund har valgt i forhold til kriminalitetsbekæmpelse. Uafhængige meget troværdige forskere konkluderer at en meget stor del af befolkningen begår kriminalitet og den udgøre et stort problem for samfundet, og indsatsen er nærmest ikke eksisterende.

Denne fejlagtige opfattelse af kriminalitet som du giver udtryk for er grobund for meget racisme, og er væsentlig årsag til mange af problemerne.
Besvar med citat