Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 10th September 2020, 01:29 PM
christopherkbh christopherkbh er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2009
Indlæg: 186
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af tynd Se indlæg
Vi er et ældre par, der har indgået engagement i lejemål af en lejlighed i en udlejningsejendom, men som nu må opgive overtagelsen pr 1. november grundet helbredsproblemer. Vi har betalt et halvt hundrede tusinde kroner i depositum og 3 måneders husleje og har derfor opsagt lejemålet i god tid i håb om at få de mange penge retur. Den helt nye lejlighed ligger i nybyggeri og står endnu ikke klar til indflytning.

Det er et nyt og ukendt område for os, men vi forstår, at hele beløbet kan være tabt. Udlejeren skriver, at opsigelsen er modtaget og anerkendt, men at

"I kan først opsige lejemålet fra overtagelsesdagen d. 1. november, hvorfra I har løbende måned + 3 måneders opsigelse. I hæfter derfor for lejemålet til 28. februar 2021".

De vil forsøge at finde en anden lejer.

At regnestykket kunne ende med fire måneders binding af en dejlig tom lejlighed kunne en nybegynder vel ikke regne ud?

Er der nogen, der har gode råd til os?
Prøv at hør LLO, men umiddelbart tror jeg at jeres bedste håb er at de finder en ny lejer hurtigst muligt som kan overtage lejemålet hurtigst muligt. Jeres depositium bør i jo få tilbage, da i naturligt ikke har slidt på ljeligheden. men de 3+1 måneders opsigelse ville jeg nok afskrive mentalt, men så håbe på at der kommer en anden lejer. Det med løbende måned lyder rigtigt at i ikke kan opsige en forpligtelse før at i indgår den, men det er nok et spørgsmål til LLO på baggrund af jeres kontrakt.

god bedring.
Besvar med citat