Se enkelt indlæg
  #8 (permalink)  
Gammel 25th February 2022, 09:51 AM
Dahl Dahl er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2014
Indlæg: 6,285
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af SantaC Se indlæg
Tja tjo, vi bombede Beograd, det er rigtigt nok. Og hvis russerne havde nøjes med at rykke ind i Donbas og Luhansk ville de to situationer være helt sammenlignelige. Det er en voldsom eskalering af problemstillingen at russiske tropper er rykket ind i selve Ukraine.

Russerne kunne uden problemer bare have taget Donbas og Luhansk. Det er noget helt andet at invadere Kiev og resten af Ukraine.
Problemet er at meget mere af Ukraine er russisk. Ligesom en del er ungarnsk, polsk og romænsk.

Dertil har Ukraine i årevis ladet en neo nazitisk battalion Azov have frit spil med drab, plyndringer, voldtægt osv.

Og man kan se kosakker slippe ad sted med mord etc på andre. Kort sagt, hvis du ikke er kosak er du ingenting. Det samme kan også se på den økonomiske udvikling. Man har flyttet værdier fra de andre regioner til de kosakkiske cores.

Ukraine er fattig som et land i afrika, og det er et af verdens mest korrupte lande. Det skal bare splittes op. Det er også bygget på stjålet land. Så give russerne deres del tilbage (Hele syd/øst. Giv Polen, Ungarn og Romænien deres dele tilbage, og så giv Hvidertusland sin del tilbage. Så skal du nok få fred og stabilitet.

Som i Jugoslavien(Serbien) bruger kosakkerne hæren mod de civile. Begge lande var det samme sociale eksperiment som kræver meget mere tid end det fik.

Sidst redigeret af Dahl : 25th February 2022 kl. 09:53 AM.
Besvar med citat