Se enkelt indlæg
  #15 (permalink)  
Gammel 21st June 2022, 01:33 PM
silkeborg99 silkeborg99 er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2009
Lokation: Du får et gæt -:)
Indlæg: 6,871
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Dahl Se indlæg
Nu har Danske Bank jævnligt proklameret boligfald. Og det er naturligt, at få folk til at konvetere er penge. Banken er ligeglad med prisstigninger og andet, for det er der ingen penge i. Volatilitet laver penge. Samme er gældene for sider der lever af reklamer.

Så du må finde på nogle bedre undskyldninger og lære at læse artikler fremfor bare desperat at smide en overskrift ind. Man skulle ellers tro du havde lært det efter et årti med det nummer.
Man kan godt blive i tvivl om det er vigtigere for dig at nedgøre Xenia end at diskutere indholdet i det hun smider op. Så hvad er din holdning Dahl? At DB's indspil bare er reklame for egen vindings skyld? Hvis ikke, og du nu ikke vil vædde med Xenia, hvad er så dit bud på de næste 18 måneder?

Du kan få mit. Markedet går ned, både i tempo og priser. De næste måneder skal køber og sælger finde hinanden i en ny virkelighed. Det gælder hele markedet, ingen går fri, men som altid starter projektsalget, nybyggeri i almindelighed og lejlighederne nedgangen. At der er nettotilflytning til kbh kan ikke løse problemet, ditto andre steder. Tallene i næste kvartal vil vise det. Stemningen er negativ i markedet og markedet bestemmer altid trenden på kort sigt. Derefter må vi se om krig, rente, boligskatter, energi og den faktor X som vi aldrig kender før den er der påvirker markedet long term men den tid den "glæde".

Sidst redigeret af silkeborg99 : 21st June 2022 kl. 01:36 PM.
Besvar med citat