Se enkelt indlæg
  #17 (permalink)  
Gammel 1st July 2022, 04:19 PM
SV8 SV8 er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2014
Indlæg: 229
Standard

Problemet er jo, at hvis alle får 6, 8 eller 10% i lønstigning næste år, så udløser det bare en ny lavine af prisstigninger på alting. Det er VIRKELIG en lorte situation som de uduelige politikere i DK og EU har bragt os i.

At gøre sig afhængig af diverse dikatorer og despoter er simpelthen så hamrende dumt. På energi siden er atomkraft, gas og oliefelter blevet udfaset i Europa inden man havde brugbare alternativer på plads. I stedet har man satset på gas og olie fra diktator Putins "Kanal Grande".

I 2018 gjorde Donald Trump på møder med NATO og EU opmærksom på sin utilfredshed med det vanvittige arrangement. EU gjorde sig dybt afhængig af (og finansierede) vores værste fjende (Rusland). Samtidig forventede man, at USA ville yde beskyttelse imod Rusland - selvom Europa også sked højt og flot på NATO fælleskabets aftale om at bruge 2% af BNP om året på forsvaret.

https://www.youtube.com/watch?v=1JpwkeTBwgs

Trump fik desværre ret!

Lignende udfordringer får/har vi med Kina, hvortil Europa og USA naivt har overført det meste af sin know-how og produktion. Det er en dybt uansvarlig politik som er blevet ført, og den historie kommer heller ikke til at ende godt. Vi sætter vores egen fremtid på spil - blot for at kunne spare en skilling her og nu.

Sidst redigeret af SV8 : 1st July 2022 kl. 04:31 PM.
Besvar med citat