Se enkelt indlæg
  #5 (permalink)  
Gammel 3rd July 2022, 09:41 AM
Titorelli Titorelli er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 490
Standard Kritik af moderaternes ideer om Ungdomsuddannelser og unges mistrivsel

I afsnittene Ungdomsuddannelser og unges mistrivsel prøver moderaterne at angribe de store problemer vi har med unge mennesker.

Det skal være sagt med det samme at Lars Løkke skal have stor ros, fordi at han har angrebet problemet med drenges mistrivsel med sin Løkkefond og Drengeakademiet. Han ved at der er et problem. Moderaternes program taler dog blot om "unge" og skelner ikke mellem drenge og piger - ejheller mellem kristne og muslimer.

Moderaterne skriver: "Unges mistrivsel er alarmerende høj, og udviklingen går fortsat den forkerte vej. Hver tredje unge kvinde og hver femte unge mand har dårligt mentalt helbred. Psykiske lidelser har nu overhalet fysiske sygdomme blandt unge, og problemet er størst blandt de 16 til 24 årige."

"Det må der gøres noget ved", skriver moderaterne, og det har de så sandelig ret i. Men disse problemer har dybe psykologiske rødder, som hænger sammen med moderne kultur eller mangel på samme, livsstil, woke, feminismen og faderens fravær. De kan ikke løses administrativt blot med nogle nye love om at alle skal have en ungdomsuddannelse.

Tværtimod vil det formentlig blot skabe nye problemer og forværre de eksisterende at udstede et dekret om at alle skal have en ungdomsuddannelse. Det vil lukke endnu flere umotiverede tabere ind i de praktiske uddannelser og almindelige etnisk danske drenge vil slå syv kors for sig ved tanken om at gå ind i sådan en uddannelse.

https://moderaterne.b-cdn.net/wp-con...tikProgram.pdf

Sidst redigeret af Titorelli : 3rd July 2022 kl. 01:34 PM.
Besvar med citat