Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 26th June 2007, 07:29 AM
Admin Admin er offline
Administrator
 
Registreringsdato: Mar 2007
Indlæg: 251
Standard 26. Juni 2007 - Euroinvestor og Boliga.dk slår kræfterne sammen

Det er med stor fornøjelse at vi idag kan meddele at der nu bliver lagt ekstra ressourcer i udviklingsarbejdet på Boliga.dk. Euroinvestor har nemlig købt sig ind i vores firma og der bliver dermed mulighed for at 2 af os 3 stiftere af Boliga.dk kan gå fuldtid på projektet, som vi indtil nu udelukkende har lavet i vores fritid.

Vi føler at vi i de sidste 6 måneder har drevet Boliga.dk så langt som det kunne komme på hobbybasis, og at der nu skal lidt andre boller på suppen for at få det op på næste niveau.

Vi er glade for at vi nu med samarbejdet med Euroinvestor får den fornødne tid til at implementere mange af de gode forslag som I brugere har sendt ind, men som vi hidtil ikke har haft mulighed for at lave. Vi håber også at Euroinvestor kan hjælpe til at åbne nogen døre i forskellige henseender, fx i forholdet til dataleverandører og andre der har informationer som vores brugere kunne have glæde af blev integreret på vores webside.

Udover den ekstra header I måske har bemærket der kom øverst på hjemmesiden idag regner vi ikke med at der umiddelbart sker de store omvæltninger på websiden, udover at vi altså nu får mere tid til at implementere nye features

Euroinvestors officielle fondsbørsmeddelelse kan læses her

Med venlig hilsen
Boliga.dk
__________________
Boliga.dk
Besvar med citat