Emne: Jarl Cordua!
Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 17th August 2022, 03:05 PM
Titorelli Titorelli er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 493
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af søren55 Se indlæg
Vil lige høre folks holdning til Jarl Cordua.

Jeg får simpelthen knopper af ham.
Så bedrevidende, nedladende og småhidsig, hvis nogen siger ham imod.

Han har mange gode pointer, men hans stil er så bodegaagtig.
Forstår ikke hvorfor han ikke arbejder med stilen, da indholdet faktisk er ok. Han ville kunne opnå langt mere eksponering, hvis han var mere venlig.

Men er I vilde med ham og måske er det bare mig der har noget med ham!
Jeg har aldrig hørt om Jarl Cordua før jeg så dit indlæg. Det er sikkert fordi jeg aldrig læser Berlinske og den slags. Jeg skimmer overskrifterne på Jyllandsposten og læser måske sporten i Ekstrabladet, hvis der er noget internationalt, som jeg er i tvivl om åbner jeg mailonline, dog uden at fortabe mig i alle sladderhistorierne. Er der noget nyt om krigen i Ukraine åbner jeg RT, for at se hvad de siger.

På fotografier er Jarl Cordua vist som en lidt sammenbidt type med korslagte arme, et skævt smil og fremskudt underlæbe. Han er lidt korpulent og ikke særlig høj. Jeg gætter på at hans store idol er Winston Churchill.

Det er ikke nemt at finde ud af hvad Jarl Cordua egentlig mener for de fleste af artiklerne er bag betalingsmur eller det er videoer, hvor man er nødt til at bruge lang tid til at lytte til alt muligt pludder, hvilket jeg ikke har tid til.

Dog er der en lille smagsprøve på hans meninger i Berlingeren:

"Jeg har undret mig over Støjbergs popularitet siden rigsretsdommen," skriver Jarl Cordua. "Inger Støjberg har kurs mod Folketinget. Fem målinger i rap viser, at den rigsretsdømte og fængselsstraffede tidligere minister brager ind i Folkestyrets hellige haller med mulighed for efter folketingsvalget at bringe sig i en position, hvor hun kan afgøre om enten Søren Pape eller Jakob Ellemann-Jensen bliver ny på statsministerposten. En dramatisk ændring siden hun for få måneder siden sad derhjemme i Hadsund med fodlænke. Hvordan er det sket?"

"Støjbergs støtter har, siden rigsretten i december idømte hende 60 dages ubetinget fængsel for overtrædelse af ministeransvarlighedsloven, haft et vist held på de sociale medier, men også i Berlingske, med at fremstille denne dom som en ligegyldig ting, man ikke rigtig behøver at tage alvorligt." - "Det gør åbenbart intet indtryk på mediechefer, at den i lovens øjne dømte forbryder ved flere lejligheder har sagt, at hun ville begå forbrydelsen igen."

Og længere nede: "Man kan eksempelvis se, hvordan borgerlige politikere og mennesker i al almindelighed er særdeles optaget af Minksagen, hvor en regeringsbeslutning uden lovhjemmel anses som den største forvaltningsskandale siden krigen."

Efter almindelig sund fornuft - og efter min mening - var det komplet ude af proportioner - en slags absurd teater - at gennemføre en rigsretssag til 15,5 millioner kroner, fordi Støjberg havde forbudt nogle muslimske indvandrer-ægtepar, hvor kvinden var mindreårig, at se hinanden på hverdage. Kun hvis hun havde ladet dem skyde, havde der måske været mening og proportionalitet med galskaben.

Vedrørende minkskandalen undrer jeg mig hver gang at jeg hører og ser Mette Fredriksen stå frem og sige at hun kunne ikke gøre for det, fordi ingen havde fortalt hende at det var ulovligt at nedlægge et helt milliard stort eksporterhverv.

Hun er den øverste leder og er ansvarlig for alt hvad der sker i landets politiske ledelse. Og hvis nogle af hendes medarbejdere ikke har passet deres arbejde, så er det også hendes skyld, for hun kunne bare lade være med at ansætte sådan nogle dårligt kvalificerede personer eller hun skulle have instrueret dem bedre.

Derfor tror jeg at Jarl Cordua en provokatorisk "Rasmus Modsat" type.

Sidst redigeret af Titorelli : 17th August 2022 kl. 03:08 PM.
Besvar med citat