Se enkelt indlæg
  #180 (permalink)  
Gammel 9th October 2022, 06:54 PM
SantaC SantaC er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 4,204
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af SV8 Se indlæg
Personligt ville jeg aldrig smide 15 eller 12,5 mio. kr. for et hus med en så ringe beliggenhed. Det må være et sandt mareridt, at bo så tæt på en tung trafikeret vej - og næppe sundt for helbredet. Huset står jo heller ikke ligefrem snorlige. Selv til 6 mio. kr. ville det blive et klart nej tak herfra.

Jeg tænker, at købere med et budget på 15 mio. kr. kan finde mange boliger som er betydeligt mere attraktive. I særdeleshed hvis man har lidt tålmodighed i dette marked, som kun lige har nippet til den kolossale nedtur som formodentlig indtræffer i de kommende år.

Nasdaq aktieindekset er f.eks. faldet med næsten 35% siden det toppede i efteråret sidste år. Efterfølgende er energipriserne og renterne eksploderet på ultrakort tid. Forud venter også de nye ejendomsskatter (ovennævnte bolig har f.eks. kun en grundværdi på 1,136 mio. kr. og en ejendomsværdi på 4,85 mio. kr.).

Jeg ser en dartpil med kurs mod en rigtig stor ballon....
Udbudspriserne varierer helt vildt. Denne (der koster ca. det samme) tænker jeg fx er ok rimeligt prissat.
https://www.boliga.dk/bolig/1748393/...kongens_lyngby

Lidt længere oppe af vejen er prisen til gengæld helt ude i hampen: https://www.boliga.dk/bolig/1900626/...kongens_lyngby

Så slem er beliggenheden heller ikke. Så længe det ikke er første række til vejen. Hvis de udbyder til 6 mio.kr. står jeg forrest i køen til at købe det og lave et flip.
Besvar med citat